MALE EDGE PRO - pripomoček za povečanje penisa

Male Edge Pro je medicinski pripomoček za povečanje penisa in deluje na prencipu raztezanja spolnega organa. Male Edge Pro je pripomoček za povečanje penisa, ki ga podpira tudi zdravniška stroka. Sestavljen je iz plastičnega obroča, povezanega z dvema prilagodljivima kovinskima paličicama, plastične opore in silikonskega traku za pritrditev. Prvi teden se ga lahko uporablja samo 1 uro dnevno, da privadimo spolni organ na raztezanje. Potem pa se podaljšuje čas uporabe vsak teden za 1 uro. V šestem tednu je priporočljivo Male Edge Pro uporabljati 6 ur dnevno.
186,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E21612

Male Edge Pro je medicinski pripomoček za povečanje penisa in deluje na prencipu raztezanja spolnega organa.

 

Male Edge Pro je pripomoček za povečanje penisa, ki ga podpira tudi zdravniška stroka.

Sestavljen je iz plastičnega obroča, povezanega z dvema prilagodljivima kovinskima paličicama, plastične opore in silikonskega traku za pritrditev. Prvi teden se ga lahko uporablja samo 1 uro dnevno, da privadimo spolni organ na raztezanje. Potem pa se podaljšuje čas uporabe vsak teden za 1 uro. V šestem tednu je priporočljivo Male Edge Pro uporabljati 6 ur dnevno. Pripomoček za povečanje penisa Male Edge Pro ni potrebno nositi neprestano, vendar je pomembno, da uporabnik doseže določeno število ur. Male Edge Pro se lahko nosi tudi manj ur dnevno, vendar lahko zaradi tega rezultati odstopajo. Pripomoček za podaljšanje penisa Male Edge Pro je prav gotovo eden izmed najboljših izdelkov na tržišču, ki so namenjeni raztezanju oz. povečanju moškega spolnega organa. Je zelo enostaven za uporabo, diskreten in udoben ter nemoteč med hojo, sedenjem ali opravljanjem vsakodnevnih opravil. Prav zaradi naštetega ga mnogi svetovni zdravniki priporočajo vsem tistim pacientom, ki imajo probleme z velikostjo ali ukrivljenostjo penisa. Ker je izdelek v stalnem stiku s kožo, so pri izdelavi uporabljeni materiali najvišje kakovosti, namenjeni medicinski uporabi.

 

Rezultati

Če boste pravilno vsak dan uporabljali pripomoček za povečanje penis Male Edge Pro, lahko pričakujete povečanje v dolžino za 28% in v širino za 19%.Penis se poveča tako v mehkem kot v erektilnem stanju in svojo velikost obdrži za vedno. Se pravi, da nikoli ne bo prišlo do pomanjšanja v prvotno stanje.Po štirih mesecih redne uporabe lahko pričakujete povečanje penisa od 1,5 do 5 cm v dolžino in od 0,5 do 2,5 cm v debelino.

-Če vaš spolni organ trenutno meri v dolžino 17 cm, lahko pričakujete povečanje na 22 cm.

-Če vaš spolni organ trenutno meri v dolžino 15 cm, lahko pričakujete povečanje na 19 cm.

Ob uporabi pripomočka za povečanje penisa Male Edge Pro se vam bo prav tako izboljšala erekcija. Veliko uporabnikov izdelka Male Edge Pro je poročalo o izboljšanju erekcije zaradi uporabe tega neverjetnega izdelka.

 

Kako deluje?

Male Edge Pro povzroča v tkivu penisa nebolečo in neprekinjeno obremenitev od 8 do 2000 gramov, obremenitve so pri tem usmerjene vzdolž celotnega penisa. Prvi teden obremenitev nastavimo od 8 do 1200 gramov, da se penis privadi raztezanja. Po dveh tednih uporabe pa je priporočljivo obremenitev nastaviti od 1200 do 2000 gramov. Rast penisa je posledica reakcijske sposobnosti tkiva, ki je podvrženo konstantnemu nategu in sproži delitev celic. Princip vlečenja se dandanes uporablja tudi v plastični kirurgiji, kjer v primeru ureznin, opeklin in odpravljanju izgube las na ta način pridobivajo novo površino kože. Uporablja se tudi v ortopediji, kjer s to metodo podaljšujejo kosti. Že v starodavnih kulturah so poznali in uporabljali princip vlečenja za podaljševanje raznovrstnih delov telesa. Zanimiv primer so ženske "žirafe" iz plemena Paduang v Mjanmaru, ki si podaljšujejo vratove. Znan je tudi primer podaljševanja ustnic in ušes, kot to ponekod v amazonskem pragozdu še vedno prakticirajo staroselska plemena.Vlečna sila povzroči na tkivu reakcijo prilagoditve, ki se pokaže kot povečana delitev celic v tkivu penisa.

To posledično povzroči:

Na mikroskopskem nivoju: povečanje števila celic na penisu.

Na makroskopskem nivoju: trajno povečanje dolžine in obsega penisa v erekciji in mlahavem stanju.

 

Ali res deluje?

Če tkivo raztezate skozi daljše časovno obdobje, se bo telo na to prilagodilo in željeni del telesa bo čez čas postal daljši. Primerov takšnega prilagajanja tkiva je kar nekaj, eden iz med njih pa so nosečnice. Poznamo pa tudi veliko plemen po svetu, ki si raztezajo različne dele telesa. Nekateri to počnejo v verske namene pri nekaterih plemenih pa je to tradicija. Z medicinskimi raziskavami je bilo tudi dokazano, da se je moškim, ki so uporabljali metodo raztezovanja, povečal penis tako v dolžino kot v širino. Pripomoček Male Edge Pro deluje tako, da razteguje penis skozi daljše časovno obdobje, kar čez čas povzroči povečanje moškega spolnega organa. Pripomoček povzroča konstantno vlečno silo na penis, ki pripomore k podaljšanju vašega korenjaka. Sile so usmerjene vzdolž penisa in povzročijo reakcijo prilagoditve tkiva penisa na strukturnem nivoju, kar se odraža v povečanju celične delitve.

 

Želite izračunati uspešnost uporabe?

Na spletni strani http://www.maleedge.com/en/penis-o-meter/ imate na voljo kalkulator o uspešnosti uporabe Male Edge Pro pripomočka. Kalkulator je sicer v angleškem jeziku, vendar preprost za uporabo. Kliknite START in potem nastavite mersko enoto v cm in vnesite specifikacije.

Pogosta vprašanja:

Ali se zaradi povečanja penis stanjša?

Ne. Penis se poveča v dolžino in širino zaradi delovanja na celotni spolni organ.

Kaj se zgodi, če imam napravo nameščeno in doživim erekcijo?

Nič. Naprava se bo avtomatično snela.

Ali lahko Male Edge Pro uporabljam med spanjem?

Ne. Uporabe ne priporočamo med spanjem, saj ima moški med spanjem pogosto erekcijo in ob erekciji se naprava sname. Poleg tega se človek med spanjem premika, kar lahko povzroči poškodbe.

Koliko časa na dan naj uporabljam Male Edge Pro izdelek?

Pripomoček naj se nosi od 5 do 6 ur dnevno, odvisno od posameznika in željenega cilja. Vsekakor pa priporočamo odmor vsaki 2 uri. Ni se potrebno držati natančnega urnika, uporaba pripomočka je predvsem odvisna od počutja uporabnika.

Ali se pri uporabljanju Male Edge Pro pojavijo kakšne bolečine?

Ne. Uporabljanje oz. nošenje Male Edge Pro izdelka je popolnoma brez bolečin. Uporabnik bo sicer na začetku čutil prisotnost pripomočka, vendar bo s časom ta občutek izginil.

Ali nošenje izdelka vpliva na erekcijo ali celo povzroči impotenco?

Ne. Ravno nasprotno. Ob uporabi pripomočka za povečanje penisa Male Edge Pro se vam bo izboljšala erekcija. Veliko uporabnikov izdelka Male Edge Pro je poročalo o izboljšanju erekcije zaradi uporabe tega neverjetnega izdelka.

Ali uporabljanje izdelka Male Edge Pro lahko povzroči kakšne neželene stranske učinke?

Ne. V kolikor se pripomoček uporablja v skladu z navodili, je brez stranskih učinkov.

Ali pomaga pri ukrivljenosti penisa?

Da. Pri uporabljanju, ki traja dalj časa se odpravi od 50% do 90% nezaželjene ukrivljenosti penisa. Sprememba bo opazna!

Ali je povečanje trajno?

Da. Povečanje je trajno, saj pride do rasti tkiva v penisu.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA MaleEdge
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MALE EDGE PRO - pripomoček za povečanje penisa
Vaša ocena
Top prodajni artikli