MASAŽER Pretty Love Antony 48C

Pripravite se na vročo poslastico, ki se lahko ogreje vse do 48°C! Masažer Antony je elegantno oblikovan pripomoček, ki vam omogoča prav posebno doživetje. Poleg 7 različnih vibracijskih programov, namreč ponuja tudi segrevanje, ki glavico ogreje do visoke ter orgazmične temperature. Če se sprašujete zakaj temperatura, zagotovo še nikoli niste občutili neverjetne stimulacije klitorisa z ogretim pripomočkom, ki bo prebudila vse čute. Masažer Antony ima prestižen dizajn v kombinaciji roza ter srebrnih dodatkov, ki jih po dolžini krasijo rebrasti plameni, ki nakazujejo na vročo akcijo v družbi vašega najljubšega pripomočka. Masažer je izdelan iz kvalitetnega silikona, ki je kos tako vroči temperaturi, kakor tudi mnogim skupnim trenutkom, ki jih bosta preživela med rjuhami. Kljub temu, da ima masažer močne vibracije, pa je izredno tih in diskreten.
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 42,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01057
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 42,49 €

Pripravite se na vročo poslastico, ki se lahko ogreje vse do 48°C!

 

Masažer Antony je elegantno oblikovan pripomoček, ki vam omogoča prav posebno doživetje. Poleg 7 različnih vibracijskih programov, namreč ponuja tudi segrevanje, ki glavico ogreje do visoke ter orgazmične temperature. Če se sprašujete zakaj temperatura, zagotovo še nikoli niste občutili neverjetne stimulacije klitorisa z ogretim pripomočkom, ki bo prebudila vse čute. Masažer Antony ima prestižen dizajn v kombinaciji roza ter srebrnih dodatkov, ki jih po dolžini krasijo rebrasti plameni, ki nakazujejo na vročo akcijo v družbi vašega najljubšega pripomočka. Masažer je izdelan iz kvalitetnega silikona, ki je kos tako vroči temperaturi, kakor tudi mnogim skupnim trenutkom, ki jih bosta preživela med rjuhami. Kljub temu, da ima masažer močne vibracije, pa je izredno tih in diskreten.

Masažer Antony je najbolj vroč masažer na trgu.. In to dobesedno! Z enim klikom lahko sprožite segrevanje glavice, ki se lahko ogreje vse do neverjetnih 48°C. A brez skrbi, ne boste se opekli! Vročica ob vašem klitorisu bo sprožila posebne občutke, ki jih niste še nikoli občutile. Masažer Antony pa se prilagodi vsem vašim željam. Tudi, ko si zaželite le klasične masaže. Izbirate lahko med 7 programi vibracij z dodatno funkcijo shranjevanja spomina. S pomočjo te funkcije pa vas lahko masažer v trenutku popelje do vaše najljubše kombinacije o kateri ste sanjarile. Vsekakor pa je to pripomoček ob katerem bodo vrhunci vedno zagotovljeni! Privoščite si nežno, močno ali vroče!

Polnjenje izdelka poteka preko USB priključka. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2019
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatno

Velikost: 26 cm x 4,8 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASAŽER Pretty Love Antony 48C
Vaša ocena
Top prodajni artikli