MASAŽER Bodywand Aqua

Če boste posegli po masažerju Bodywand Aqua vam neskončno širok nasmeh prav gotovo ne uide. Poleg izjemno izpopolnjenega dizajna in kvalitetne izdelave ga namreč krasi še en dragulj - neverjetno veliko število različno godečih načinov masiranja, za katere vsi vemo kam vodijo...
116,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E24525

Če boste posegli po masažerju Bodywand Aqua vam neskončno širok nasmeh prav gotovo ne uide.

 

Poleg izjemno izpopolnjenega dizajna in kvalitetne izdelave ga namreč krasi še en dragulj - neverjetno veliko število različno godečih načinov masiranja, za katere vsi vemo kam vodijo... Pripomoček je še eden v seriji skorajda popolnih masažerjev proizvajalca Bodywand in navduši že na prvi pogled s svojimi igrivimi barvami ter modernim izgledom. Prav tako prav nič ne razočara njegova oblika, ki zavoljo svojih ergonomskih kvalitet zvari skupaj masažer ter vašo roko in ju preoblikuje v dvojec, ki je sposoben zadajanja neskončnih količin seksualnega ugodja.

Upravljanje masažerja je skladno njegovi težnji po ergonomiji, kar posledično pomeni, da je povsem enostavno, saj je izvedeno preko zgolj treh sredinskih gumbov, s katerimi izbirate med različnimi načini masiranja ter njihovimi intenzitetami. Kar preseneti je ogromno število kombinacij - 64 le-teh, ki vse izhajajo iz 8 različnih načinov in 8 hitrosti. Če mislite, da je vedno znova drugačen način stimulacije vse, kar vam ta masažer lahko ponudi, ste se pošteno zmotili. Odlikuje ga namreč tudi šepetajoče tiho delovanje, tako da pripomoček nikakor ne posega v vaš tempo uživanja. Ta ne bo skaljen niti, ko si boste zaželele sladkih pregreh v mokrih okoljih, saj je popolnoma vodoodporen. Tuširanja in romantične kopeli bodo od sedaj naprej povsem nova, hrepenenja vredna izkušnja.

Seveda pa vse zgoraj opisane prednosti ne bi pomenile prav nič, če bi masažer ne bil izdelan iz vrhunskih materialov. Tako je izdelovalec uporabil silikon najvišje kvalitete (medicinski silikon), ki zagotavlja prijetne občutke ob uporabi, visoko stopnjo higiene ter popolno sožitje s telesom oz. vašimi najobčutljivejšimi predeli.

Za najvišjo stopnjo užitkov ob uporabi priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABodywand
VelikostOd 20 do 30 cm
Dodatno

Velikost: 24 cm (dolžina); 3,8 cm (premer glave)

Baterijski vložek: 3 x AA (Niso priloženi)

MaterialSilikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASAŽER Bodywand Aqua
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli