MASAŽER Pretty Love Cornelius

Čas je za senzualne užitke v družbi masažerja Cornelius. Masažer Cornelius ima praktično velikost 15 centimetri dolžine, ki se idealno prilegajo vaši dlani. Privlačen izgled v roza barvi dopolnjuje 30 funkcij vibracij, ki jih boste še posebno občutile na ergonomsko oblikovani glavici. Prav glavica pa je ta, ki vas bo popeljala v ekstazo. Prekriva jo namreč žametni silikon s katerim boste božale svoje čute. Masažer Cornelius je v celoti vodoodporen in ga lahko uporabite za več vrst masaže.
26,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01123

Čas je za senzualne užitke v družbi masažerja Cornelius.

 

Masažer Cornelius ima praktično velikost 15 centimetri dolžine, ki se idealno prilegajo vaši dlani. Privlačen izgled v roza barvi dopolnjuje 30 funkcij vibracij, ki jih boste še posebno občutile na ergonomsko oblikovani glavici. Prav glavica pa je ta, ki vas bo popeljala v ekstazo. Prekriva jo namreč žametni silikon s katerim boste božale svoje čute. Masažer Cornelius je v celoti vodoodporen in ga lahko uporabite za več vrst masaže.

Ste utrujeni, vas bolijo mišice ali zgolj iščete sprostitev? Masažer Cornelius poskrbi za vsa razpoloženja, saj je več kot le intimni masažer. Posebna gladka glavica je namreč idealna tudi za masažo drugih delov telesa, saj boste z njo učinkovito odpravili bolečine.

Polnjenje masažerja poteka preko priloženega USB napajalnika.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love
Dodatno

Velikost: 15 cm x 3,8 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASAŽER Pretty Love Cornelius
Vaša ocena
Top prodajni artikli