MASAŽER Pretty Love Flirtatious Wand

Masažer je zagotovo ženski najboljši prijatelj, saj vedno poskrbi za vaše orgazme. Flirtatious Wand je privlačni masažer z LED osvetljavami, ter kar 7 funkcijskim masažnimi programi. To je zagotovo pripomoček številka ena, ki osrečuje uporabnice po celem svetu, saj z svojo nežno masažo pripelje do neverjetnih vrhuncev. V privlačni vijolični barvi z osvetljavo, pa bo poleg uporabnosti pokazal tudi svojo stilsko dovršenost, ki bo všeč vsaki ženski, ki ga bo dobila v roke. Prepustite se senzualni masaži, ki bo preplavila vaše telo z prijetnimi občutki.
28,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00901

Masažer je zagotovo ženski najboljši prijatelj, saj vedno poskrbi za vaše orgazme.

 

Flirtatious Wand je privlačni masažer z LED osvetljavami, ter kar 7 funkcijskim masažnimi programi. To je zagotovo pripomoček številka ena, ki osrečuje uporabnice po celem svetu, saj z svojo nežno masažo pripelje do neverjetnih vrhuncev. V privlačni vijolični barvi z osvetljavo, pa bo poleg uporabnosti pokazal tudi svojo stilsko dovršenost, ki bo všeč vsaki ženski, ki ga bo dobila v roke. Prepustite se senzualni masaži, ki bo preplavila vaše telo z prijetnimi občutki.

Stimulirajte klitoris ali ostale erogene cone. Masažer Flirtatious Wand bo brez vprašanj vedno zadovoljil vaše potrebe. Izbirali boste lahko med 7 različnimi programi masaže, ter si tako pripomoček prilagodili po svojih željah in potrebah. Ko boste prvič preizkusili njegove zmožnosti, pa boste vedno komaj čakale na ponovno uporabo, saj bodo užitki zares odlični. Pri masažerju Flirtatious Wand pa ne boste potrebovali skrbeti glede baterije, saj se enostavno napolni preko USB priključka.

Prednosti:

- Maksimalna stimulacija klitorisa

- Stimulacija preostalih erogenih con

- Enostaven za uporabo

- Led osvetlitev za razvajanje tudi v temi

- 7 različnih funkcij masaže

- Privlačen dizajn

- Ena najbolj priljubljenih erotičnih igračk med ženskimi uporabnicami

- Hitro USB polnjenje

- Zelo ugodna cena

 

Masažer Flirtatious Wand je izdelan iz na otip zelo prijetnega silikona, ki je koži prijazen material. Držalo pa je izdelano iz ABS materiala, ki vam nudi dober oprijem.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2024
Dodatno

Velikost: Dolžina 25 cm x širina 4,5 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASAŽER Pretty Love Flirtatious Wand
Vaša ocena
Top prodajni artikli