MASAŽER Le Wand Grey

Prihaja magična palčica, ki bo vaš svet obrnila na glavo. Masažer Le Wand ima luksuzen dizajn v sivi barvi, ki vas bo osvojil že ob prvem pogledu. Celotni masažer je izdelan iz prijetnega, telesu prijaznega silikona, na vrhu pa ima fleskibilno glavico, ki omogoča upogibanje in lažje doseganje tudi bolj skritih kotičkov. V kompletu boste poleg klasične glavice, prejeli tudi dodatno spiralno prevleko v kolikor si boste zaželeli še bolj stimulativne občutke. Njegov masažni sistem bo pričaral intenzivne in čutne užitke, ki bodo obogateni z kar 10 hitrosti vibracij, ter 20 različnimi vzorci vibracij. Le uležite se, in pričnite uživati v neverjetni stimulaciji z spiralno glavico, ter mnogimi funkcijami vibracij, ki jih premore le en in edini, prestižni masažer Le Wand.

199,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E28001

Prihaja magična palčica, ki bo vaš svet obrnila na glavo.

 

Masažer Le Wand ima luksuzen dizajn v sivi barvi, ki vas bo osvojil že ob prvem pogledu. Celotni masažer je izdelan iz prijetnega, telesu prijaznega silikona, na vrhu pa ima fleskibilno glavico, ki omogoča upogibanje in lažje doseganje tudi bolj skritih kotičkov. V kompletu boste poleg klasične glavice, prejeli tudi dodatno spiralno prevleko v kolikor si boste zaželeli še bolj stimulativne občutke. Njegov masažni sistem bo pričaral intenzivne in čutne užitke, ki bodo obogateni z kar 10 hitrosti vibracij, ter 20 različnimi vzorci vibracij. Le uležite se, in pričnite uživati v neverjetni stimulaciji z spiralno glavico, ter mnogimi funkcijami vibracij, ki jih premore le en in edini, prestižni masažer Le Wand.

 

 

Masažer Le Wand ima vse!.. Zadovoljil bo tako vaše oko s svojimi elegantnimi linijami ter belo barvo, kakor tudi z njegovo enostavno ter posebno čutno uporabo.

- Programi: Masažer ponuja 10 različnih hitrosti, vse od nežne masaže do zmogljivih vibracij. Z vibracijami pa lahko kombinirate tudi 20 različnih vibracijskih vzorcev, ki imajo različna pulziranja. Med njimi pa boste zagotovo našli program, ki bo zadovoljil vaše trenutne želje.

- Material: Brez dvoma je masažer Le Wand izdelan iz premium materialov, in sicer telesu prijazenga silikona. Ob dotiku ima prijetno žametno teksturo, za popolno razvajanje.

- Glavica masažerja: Je zelo fleksibilna. Zakaj? Da se lahko natančno upogiba in tako lažje ter veliko bolj intenzivno dostopa do željene točke. Rezultat je bolj močna stimulacija. Posebnost masažerja pa je tudi, da ima dodano prevleko za glavico, ki ima bolj spiralno ter rebrasto teksturo, ter omogoča dodatno stimulacijo. Tako lahko izbirate med klasično gladko, ali pa si privoščite bolj divje užitke in nastavite prevleko.

- Zmogljiva baterija: Zelo zmogljiva baterija vam omogoča, da se boste lahko brezskrbno razvajali kar nekaj časa. Polnjenje poteka preko USB priključka. 3 ure polnjenja pa pomenijo 3 ure neprekinjene zabave!

- Popolna izbira za potovanja: V kompletu boste poleg masažerja prejeli tudi praktično potovalno torbico, ki ga bo varno pripeljala do vaše končne destinacije. Tako si boste lahko tudi na počitnicah privoščile pravo zabavo. Masažer Le Wand pa ima tudi možost 'Travel Lock', ki zaklene masažer v času potovanja, da se ta nebi med prevozom ponesreči prižigal.

- Vsestranska uporaba: Masažer je seveda v veliki meri namenjen intimnemu razvajanju, a to ni nujna zahteva pri njegovi uporabi. Uporabljate ga namreč lahko tudi kakor masažer drugih delov telesa.

 

 

Iščete popolnega sopotnika na poti do najboljših vrhuncev? Masažer Le Wand je to kar iščete in bo več kot zadovoljil vse vaše potrebe. Privoščite svojemu telesu luskuzno razvajanje, ki si ga zaslužite.

 

V kompletu prejmete:

- Kvalitetno torbico za shranjevanje masažerja, ter potovanja z dodatnim držalom in zadrgo.

- Dodaten spiralen nastavek za glavico masažerja.

- Lično embalažo za shranjevanje.

- USB priključek za polnjenje.

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA LeWand
Velikost Od 30 do 50 cm
Dodatno

Velikost: 33 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva siva
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASAŽER Le Wand Grey
Vaša ocena
Top prodajni artikli