MASAŽER Pretty Love Magical

Privoščite si magični masažer z kar dvema zamenljivima nastavkoma! Masažer Magical ponuja pravo čarovnijo občutkov s svojo ergonomsko obliko ter kar 12 funkcijami vibracij. Tresljaji bodo preplavili vaše telo v kombinaciji z poljubnim nastavkom, ki ga lahko hitro in enostavno menjate ob vsaki uporabi. Kadarkoli si boste zaželele nežnih užitkov, ali pa raziskovanja novih čutov, bo on vedno tukaj, da zadovolji tudi najbolj zahtevne želje! Masažer Magical je izdelan iz vrhunskega silikona, ki ima prijeten žameten otip, ki se ga nebi branila nobena ženska. Masažer je primeren za vsestransko uporabo, tako stimulacijo klitorisa in bradavičk za ženske, kakor tudi stimulacijo mod ali penisa za moške. Naj se erotično raziskovanje nikoli ne konča.. Z masažerjem Magical boste lahko preživeli veliko orgazmičnih trenutkov!
Redna cena 29,99 € Akcijska cena 25,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01042
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 25,49 €

Privoščite si magični masažer z kar dvema zamenljivima nastavkoma!

 

Masažer Magical ponuja pravo čarovnijo občutkov s svojo ergonomsko obliko ter kar 12 funkcijami vibracij. Tresljaji bodo preplavili vaše telo v kombinaciji z poljubnim nastavkom, ki ga lahko hitro in enostavno menjate ob vsaki uporabi. Kadarkoli si boste zaželele nežnih užitkov, ali pa raziskovanja novih čutov, bo on vedno tukaj, da zadovolji tudi najbolj zahtevne želje! Masažer Magical je izdelan iz vrhunskega silikona, ki ima prijeten žameten otip, ki se ga nebi branila nobena ženska. Masažer je primeren za vsestransko uporabo, tako stimulacijo klitorisa in bradavičk za ženske, kakor tudi stimulacijo mod ali penisa za moške. Naj se erotično raziskovanje nikoli ne konča.. Z masažerjem Magical boste lahko preživeli veliko orgazmičnih trenutkov!

 

Masažer Magical ima možnost menjavanja glavice: 


- Klasična glavica: Klasična glavica z petimi režami je originalni nastavek, ki si ga lahko privoščite ob vsaki priložnosti. Prekati omogočajo, da so tresljaji vibracij še bolj intenzivni in zagotavljajo dodatno stimulacijo. 

- Špičasti nastavek: Nastavek z špičasto konico omogoča bolj intenzivno dostopanje do klitorisa. Njegova konica se bo osredotočila direktno na kotiček, ki si ga boste želele dotakniti. Rebrasti prekati na dnu pa omogočajo, da bodo v to ektazo občutkov vključeni celotni intimni predeli.

- Zaobljeni nastavek: Edinstveno oblikovan zaobljen nastavek omogoča direkten pritisk na poljubno točko, saj ima na vrhu rebrasto konico, ki omogoča precizno stimulacijo. Ta nastavek je še posebej primeren za klitoris in bradavičke, saj je popolnoma osredotoči na njihovo razvajanje. 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2019
Dodatno

Velikost: 20,5 cm x 4,2 cm

Baterijski vložek: 4 x AA (Niso priloženi)

Material Silikon
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASAŽER Pretty Love Magical
Vaša ocena
Top prodajni artikli