MASAŽER Pretty Love Nathaniel

Masažer Nathaniel je vsestranski pripomoček, ki je namenjen tako stimulaciji klitorisa kakor tudi bradavičk. Eleganten dizajn v kombinaciji vijolične barve, ter srebrnega držala bo navdušil vsako uporabnico v trenutku, ko ga bo zagledala. Masažer ponuja 7 programov vibracij v kombinaciji z 5 hitrostmi, in se tako prilagodi prav vsakim željam uporabnice. Izdelan je iz visoko kvalitetnega silikona, ki ima prijetno žametno teksturo, in bo dodatno dražil vaše čute. Ta edinstveni pripomoček spada med večje masažerje, saj meri kar 26 centimetrov. A prav zaradi njegove velikosti bo doseganje najbolj skritih kotičkov še posebej enostavno. Kljub temu, da ima močne vibracije, pa je zelo tih pripomoček in vedno omogoča diskretno uporabo. Masažer Nathaniel ne potrebuje baterijskih vložkov, saj polnjenje poteka preko USB priključka. Privoščite si poljubno stimulacijo v družbi privlačnega masažerja Nathaniel!
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 42,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01055
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 42,49 €

Masažer Nathaniel je vsestranski pripomoček, ki je namenjen tako stimulaciji klitorisa kakor tudi bradavičk.

 

Eleganten dizajn v kombinaciji vijolične barve, ter srebrnega držala bo navdušil vsako uporabnico v trenutku, ko ga bo zagledala. Masažer ponuja 7 programov vibracij v kombinaciji z 5 hitrostmi, in se tako prilagodi prav vsakim željam uporabnice. Izdelan je iz visoko kvalitetnega silikona, ki ima prijetno žametno teksturo, in bo dodatno dražil vaše čute. Ta edinstveni pripomoček spada med večje masažerje, saj meri kar 26 centimetrov. A prav zaradi njegove velikosti bo doseganje najbolj skritih kotičkov še posebej enostavno. Kljub temu, da ima močne vibracije, pa je zelo tih pripomoček in vedno omogoča diskretno uporabo. Masažer Nathaniel ne potrebuje baterijskih vložkov, saj polnjenje poteka preko USB priključka. Privoščite si poljubno stimulacijo v družbi privlačnega masažerja Nathaniel!

Brez dvoma so masažerji najbolj priljubljeni pripomočki pri ženskah. Posebno oblikovana glavica namreč omogoča neverjetno stimulacijo klitorisa. A masažer Nathaniel ne bo pozabil tudi na druge erogene cone. Z njim si namreč lahko privoščite tudi masažo bradavičk ali drugih delov telesa. Vsekakor pa bo v vsakem kotičku poskrbel za najboljše razvajanje. Masažer Nathaniel je zelo enostaven za uporabo, in je primeren tako za začetnice kakor tudi uporabnice, ki so že preizkusile tovrstne pripomočke. Ob njem ne boste ostale ravnodušne!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2019
Dodatno

Velikost: 26 cm x 4,8 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASAŽER Pretty Love Nathaniel
Vaša ocena
Top prodajni artikli