Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASAŽER Paul MASAŽER Paul
  • MASAŽER Paul MASAŽER Paul
  • MASAŽER Paul MASAŽER Paul

MASAŽER Paul

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Spoznajte elegantno zaobljeni masažer, ki vas bo popeljal v ekstazo občutkov. Masažer Paul je očarljivi ljubimec, ki premore več kot ste kadarkoli sanjali. Zahvaljujoč kvalitetnemu silikonu, ima prijetno svilnato teksturo, ki vas bo popolnoma prevzela. Pohvali se lahko s kar 30 različnimi funkcijami vibracij. Tako boste lahko vedno znova raziskovali nove erotične občutke. Izberite pravo umetnino med erotičnimi pripomočki, ki se bo s svojimi krivuljami prilegala vašim intimnim predelom, in tako poskrbela za najboljše vrhunce. Masažer Paul je vaš popolni izbranec!

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 59,99 €

AKCIJA 47,99 €

Opis izdelka

Spoznajte elegantno zaobljeni masažer, ki vas bo popeljal v ekstazo občutkov.

 

Masažer Paul je očarljivi ljubimec, ki premore več kot ste kadarkoli sanjali. Zahvaljujoč kvalitetnemu silikonu, ima prijetno svilnato teksturo, ki vas bo popolnoma prevzela. Pohvali se lahko s kar 30 različnimi funkcijami vibracij. Tako boste lahko vedno znova raziskovali nove erotične občutke. Izberite pravo umetnino med erotičnimi pripomočki, ki se bo s svojimi krivuljami prilegala vašim intimnim predelom, in tako poskrbela za najboljše vrhunce. Masažer Paul je vaš popolni izbranec!

Privoščite si le najboljše. Tukaj je masažer Paul, ki se lahko pohvali z ergonomsko oblikovanim telesom, ki omogoča intenzivno doseganje tudi najbolj skritih kotičkov na vašem telesu. A ne le to, odlikuje ga mnogo različnih funkcij vibracij, ki jih boste lahko enostavno prestavljale z pritiskom na en gumb. Tako bodo vaši intimni trenutki povsem sproščeni.. In še posebno prijetni! Masažer je izdelan iz visoko kvalitetnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov in latexa. Napajanje poteka preko USB priključka, ki je priložen v paketu.

 

- 30 funkcij vibracij

- Enostavna uporaba

- Ergonomska oblika

- Svilnat dotik

- Kvaliteten, telesu prijazen silikon

- Stilsko dovršena podoba

- Več namenska uporaba

- USB polnjenje

Dodatne informacije

SKU DEBRA01001
Proizvajalec Pretty Love
Barva vijolična
materiali Silikon
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije

Velikost: 17,1 cm x 3,5 cm

Napajanje: USB

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki