MASAŽER Pretty Love Wade Purple

Tukaj je čarobna paličica, ki je namenjena vašim nepozabnim užitkom. Masažer Wade je elegantno zaobljen z srebrnimi detajli na ročaju, ter mnogo različnimi funkcijami uporabe. Vse od nežnih vibracij, do močnih pulzacij, Wade ima kar 12 različnih hitrosti vibracij, ki si jih nastavite poljubno. Njegova zaobljena glavica je namenjena maksimalni stimulaciji med rjuhami. Masažer Wade je izdelan iz visoko kvalitetnega silikona, katerega tekstura je prijetno svilnata. Zaupajte erotičnem pripomočku, ki ve kako iz vas izvabiti najboljše erotične občutke. To je elegantni masažer Wade!
Redna cena 29,99 € Akcijska cena 25,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01005
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 29,99 €

Tukaj je čarobna paličica, ki je namenjena vašim nepozabnim užitkom.

 

Masažer Wade je elegantno zaobljen z srebrnimi detajli na ročaju, ter mnogo različnimi funkcijami uporabe. Vse od nežnih vibracij, do močnih pulzacij, Wade ima kar 12 različnih hitrosti vibracij, ki si jih nastavite poljubno. Njegova zaobljena glavica je namenjena maksimalni stimulaciji med rjuhami. Masažer Wade je izdelan iz visoko kvalitetnega silikona, katerega tekstura je prijetno svilnata. Zaupajte erotičnem pripomočku, ki ve kako iz vas izvabiti najboljše erotične občutke. To je elegantni masažer Wade!

Masažer Wade je odlična izbira za vse, ki si želijo med rjuhami doživeti nekaj več.. Nekaj kar bi vas popeljalo do prave ekstaze. Ta žametni ljubimec ima posebno zaobljene obline, s katerimi bo doseganje erogenih con še posebej enostavno. Uporabljate ga lahko tako za masažo intimnih predelov, kakor tudi celotnega telesa. Polnjenje masažerja poteka preko USB priključka. Eno polnjenje pa zadostuje mnogim uram uporabe.

 

- 12 funkcij vibracij

- Ergonomska zaobljena oblika

- Visoko kvalitetni silikon

- USB polnjenje

- Enostavna uporaba

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2020
Dodatno

Velikost: 16 cm x 3,1 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASAŽER Pretty Love Wade Purple
Vaša ocena
Top prodajni artikli