MASAŽNA SVEČA Shunga Romance Strawberry

Čas je za romantiko! Masažna svečo Shunga je vse kar potrebujete za strastno noč. Svečko se lahko uporablja za ustvarjanje ambienta, lahko pa tudi kot masažno olje. Izdelana je iz 100 % naravnih olj in bo po nanosu pustila svilnat in mehek otip na koži. S prijetno aromo jagode boste z njo vstopili v pravo ekstazo užitkov. Potovalna velikost pa vam omogoča, da bosta lahko uživala kjerkoli in kadarkoli!
6,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SHUNGA0121

Čas je za romantiko!

 

Masažna svečo Shunga je vse kar potrebujete za strastno noč. Svečko se lahko uporablja za ustvarjanje ambienta, lahko pa tudi kot masažno olje. Izdelana je iz 100 % naravnih olj  in bo po nanosu pustila svilnat in mehek otip na koži. S prijetno aromo jagode boste z njo vstopili v pravo ekstazo užitkov. Potovalna velikost pa vam omogoča, da bosta lahko uživala kjerkoli in kadarkoli!

 

- Izdelana iz 100% naravnih olj

- Proizvaja mlačno olje ob dotiku

- Pusti kožo svilnato in mehko

- Gori do 7 ur

- Ne maši por

- Prijetna aroma jagode

 

Ingredients (I.N.C.I.): Hydrogenated Soybean Oil/Huile de soja hydrogénée, Coconut Oil/Huile de noix de coco (Cocos nucifera oil), Fragrance (Parfum), Sweet Almond Oil/Huile d’amande douce (Prunus amygdalus dulcis oil), Safflower Oil/Huile de carthame (Carthamus tinctorius oil), Avocado Oil/Huile d’avocat (Persea gratissima oil), Sesame Oil/Huile de sésame (Sesamun indicum oil), Grape Seed Oil/Huile de pépin de raisin (Vitis vinifera seed oil), Vitamin/Vitamine E (Tocopherol), Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol, Citral, Amylcinnamyl Alcohol, Eugenol, Isoeugenol, Benzyl Salicylate, Cinnamal, Coumarin, D-Limonene, Geraniol, Benzyl Cinnamate, Lilial, Linalool, Benzyl Benzoate, Alpha Isomethyl Ionone, Methyl 2-Octynoate, Farnesol

Opozorila:

Izgorite plamen pred uporabo olja!

Nikoli ne pustite goreče sveče brez nadzora!

Postavite svečo na ravno in temperaturno odporno površino, stran od zaves in vnetljivih materialov!

Hraniti izven dosega otrok!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Shunga Erotic Art
Dodatno Količina: 30 ml Poreklo: Kanada
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASAŽNA SVEČA Shunga Romance Strawberry
Vaša ocena
Top prodajni artikli