MASAŽNO OLJE Light My Fire (Jagoda)

Zanetite ogenj v spalnici z omamno dišečo aromo divje jagode v masažnem olju Light My Fire. Masažno olje Light My Fire ima posebni grelni učinek, ki se aktivira, ko pričnete olje masirati v kožo. Čutno toplotno masažo pa lahko zaključite z poljubi ali pihanjem kože, ki še dodatno poveča učinek vročice. Masažno olje Light My Fire je izdelano iz naravnih sestavin, in je prav tako tudi jedilno. Ima omamno aromo divje jagode ter medu, ki jo boste z veseljem okušali na razgretem telesu. Masažno olje je utelešeno v sofisticirani steklenički, ki je zelo primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.
19,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BIJOUX0093

Zanetite ogenj v spalnici z omamno dišečo aromo divje jagode v masažnem olju Light My Fire.

 

Masažno olje Light My Fire ima posebni grelni učinek, ki se aktivira, ko pričnete olje masirati v kožo. Čutno toplotno masažo pa lahko zaključite z poljubi ali pihanjem kože, ki še dodatno poveča učinek vročice. Masažno olje Light My Fire je izdelano iz naravnih sestavin, in je prav tako tudi jedilno. Ima omamno aromo divje jagode ter medu, ki jo boste z veseljem okušali na razgretem telesu. Masažno olje je utelešeno v sofisticirani steklenički, ki je zelo primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

Masažno olje Light My Fire se uporablja tako, da nanesete le nekaj kapljic olja na telo, in ga pričnete nežno krožno masirati. Dodatno povečanje gibov bo povzročalo dodatne toplotne učinke. Pripravite se na božansko masažo po kateri bo v spalnici še posebej vroče!

 

- Masažno olje je izdelano iz naravnih sestavin

- Ne vsebuje parabenov

- Je popolnoma veganom prijazno

- Ni testirano na živalih


Ingredients: Glycerin, Aroma, Aqua, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Saccharine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, C.I. 17200, C.I. 19140

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Bijoux Indiscrets
Dodatno

Količina: 100 ml

Poreklo: Španija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASAŽNO OLJE Light My Fire (Jagoda)
Vaša ocena
Top prodajni artikli