MASKA INTOYOU BDSM LINE Hound Dog (L)

Če ste mislili, da imate vse, da preživite najbolj erotično in perverzno noč, ste se zelo zmotili. Ta pasja maska je narejena iz neoprena, zelo mehka, zelo udobna in zelo lahka. Izdelana iz visoko kvalitetnih materialov, je ta maska odlična izbira za najbolj poredne BDSM igre. Zahvaljujoč svoji pametni zasnovi, je maska Hound Dog zelo priročna za uporabo, ima odstranljiv nagobčnik, ki ga lahko kadarkoli namestite čez usta ali odstranite z enostavno dostopnimi nosilci.
69,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
843658379095

Če ste mislili, da imate vse, da preživite najbolj erotično in perverzno noč, ste se zelo zmotili.

  

Ta pasja maska je narejena iz neoprena, zelo mehka, zelo udobna in zelo lahka. Izdelana iz visoko kvalitetnih materialov, je ta maska odlična izbira za najbolj poredne BDSM igre. Zahvaljujoč svoji pametni zasnovi, je maska Hound Dog zelo priročna za uporabo, ima odstranljiv nagobčnik, ki ga lahko kadarkoli namestite čez usta ali odstranite z enostavno dostopnimi nosilci.

Maska Hound Dog je primerna za posameznike, ki uživajo v igri vlog živali t.i. Animal play. Igro vlog živali lahko najdemo tudi v kontekstu BDSM, kjer lahko posameznik sodeluje v prevladujočem/podrejenem razmerju tako, da ga obravnavajo kot žival. Dejavnost se pogosto imenuje igra hišnih ljubljenčkov.

   

  • Izdelano iz neoprena
  • Lahka, udobna in mehka maska
  • Velikost L (58,5-61 cm)
  • Odstranljiv nagobčnik
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAINTOYOU BDSM Line
VelikostiL
MaterialMešanica
Širinaobseg 58,5-61 cm
SestavaNeopren
Primerno zaOba spola
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASKA INTOYOU BDSM LINE Hound Dog (L)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki