Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASTRUBATOR Love Pussy MASTRUBATOR Love Pussy
  • MASTRUBATOR Love Pussy MASTRUBATOR Love Pussy

MASTURBATOR Love Pussy

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Spoznajte najbolj praktični masturbator do sedaj! Prihaja Love Pussy napihljivi masturbator, katerega pametni sistem vam bo omogočil, da si ga boste lahko privoščili kjerkoli. Potrebovali boste zgolj malo vode ter svojega zraka, in erotična igračka bo pripravljena. Z nežnim stiskanjem igračke boste lahko nastavili optimalno tesnost in prejeli občutek zares vrhunskega oralnega seksa. Vaši večeri na samem ne bodo več osamljeni, vendar jih boste lahko preživeli v družbi najboljšega pomočnika do edinstvenih orgazmov.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

6,95 €

Opis izdelka

Spoznajte najbolj praktični masturbator do sedaj!

 

Prihaja Love Pussy napihljivi masturbator, katerega pametni sistem vam bo omogočil, da si ga boste lahko privoščili kjerkoli. Potrebovali boste zgolj malo vode ter svojega zraka, in erotična igračka bo pripravljena. Z nežnim stiskanjem igračke boste lahko nastavili optimalno tesnost in prejeli občutek zares vrhunskega oralnega seksa. Vaši večeri na samem ne bodo več osamljeni, vendar jih boste lahko preživeli v družbi najboljšega pomočnika do edinstvenih orgazmov.

Love in a pocket serija izdelkov je zagotovo najbolj praktična za uporabnike, ki želijo diskretno erotično igračko, ki jo lahko vzamejo s seboj kamorkoli. Z žepnim masturbatorjem boste lahko obdržali svojo skrivnost, in si ga z največjim užitkom privoščili tudi, ko ne boste doma. Izdelana je iz polietilena, ki ne vsebuje ftalata in je koži prijazen material.

Uporaba: Mastrubator Love Pussy ima edinstveni sistem napihovanja. Da bo igračka pripravljena na akcijo bo potrebno zapolniti 1/3 z toplo vodo (38°C) in ½ dela z zrakom.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi, ki pa je tudi priložen v kompletu.

Dodatne informacije

SKU E24600
Proizvajalec Love in the pocket
Barva Prozorna
materiali TPE
Dodatne informacije Velikost: 24 cm x 10 cm x 10 cm (Popolnoma napihnjena)
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje