MASTURBATOR Arcwave Ion Black

Spoznajte revolucionarni moški masturbator Arcwave Ion! To je prvi masturbator na svetu, ki ima integrirano Pleasure Air Tehnologijo. Rezultat je elektrificirana izkušnja tresenja telesa s pritiskom na gumb. Ion bo dražil, sesal in spodbujal vse receptorje užitka, da orgazem spravijo na povsem novo raven. Gre za popolnoma nove občutke stimulacije, zato boste z njim doživeli nekaj najbolj intenzivnih orgazmov doslej. Masturbator ponuja 8 različnih intenzivnosti sesanja z LED osvetljenim krmilnikom in tihim delovanjem za diskretne užitke. Ion predstavlja intuitivno pametno tehnologijo, ki je kot nalašč za vsakogar.
189,00 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10050 BLACK

Spoznajte revolucionarni moški masturbator Arcwave Ion!

   

To je prvi masturbator na svetu, ki ima integrirano Pleasure Air Tehnologijo. Rezultat je elektrificirana izkušnja tresenja telesa s pritiskom na gumb. Ion bo dražil, sesal in spodbujal vse receptorje užitka, da orgazem spravijo na povsem novo raven. Gre za popolnoma nove občutke stimulacije, zato boste z njim doživeli nekaj najbolj intenzivnih orgazmov doslej. Masturbator ponuja 8 različnih intenzivnosti sesanja z LED osvetljenim krmilnikom in tihim delovanjem za diskretne užitke. Ion predstavlja intuitivno pametno tehnologijo, ki je kot nalašč za vsakogar.

Lastnosti izdelka

Pleasure Air tehnologija je novost na področju moških erotičnih pripomočkov. Doživite močno novo vrsto stimulacije, ki v celoti temelji na spremembah zračnega tlaka. Kot prvi izdelek na svetu, ki na ta način cilja na pacinijske receptorje užitka v frenulumu, in tako obljublja nekaj vaših najintenzivnejših orgazmov.

Smart Silence se samodejno vključi takrat, ko je to potrebno. Smart Silence samodejno zažene in ustavi stimulacijo, ko zazna stik s kožo.

Ohranjanje vašega masturbatorja svežega, še nikoli ni bilo lažje. Njegov silikon je super gladek, higienski in trpežen. Čiščenje in sušenje ne bo več nelagodno opravilo. Napravo preprosto zasukajte, sperite z vodo in položit nazaj na diskretno podlago za polnjenje in sušenje. 

  • Intuitivni masturbator
  • Pleasure Air tehnologija sesanja
  • 8 različnih funkcij
  • 100% vodoodporen
  • Medicinski silikon CleanTech
  • Smart Silence tehnologija diskretne uporabe
  • Enostavno čiščenje 
  • Povsem nov način moške masturbacije
  • Drytech palica za enostavno sušenje izdelka
  • Podstavek za polnjenje

Kako Pleasure Air ™ ponuja novo vrsto občutka užitka?

Pleasure Air ™ je močna nova vrsta stimulacije, ki v celoti temelji na pulzirajočem zračenju. Kot edini izdelek za moške, posebej zasnovan za usmerjanje pacinijskih receptorjev užitka v frenulumu. Ti receptorji so zelo občutljivi in se dobro odzivajo na pospeševanje in upočasnitev. Pleasure Air optimalno stimulira te receptorje za novo izkušnjo orgazma.

Kaj je Smart Silence in kako deluje?

Vaš ion naj deluje samo takrat, ko mora. Iskanje gumba za izklop v naglici, lahko hitro pokvari razpoloženje. Za rešitev tega problema je bila zasnovana tehnologija Smart Silence. Z napredno tehnologijo senzorja Pleasure Air ™ ve, kdaj želite stimulacijo. Glede na stik s kožo se samodejno vklopi ali izklopi, kar vam omogoča, da sedite, se sprostite in uživate v trenutku. Nikoli več ne skrbite zaradi neželenega hrupa, saj bo Smart Silence izklopil vaš izdelek, takoj ko ne pride v stik s kožo. Ion ima intuitivno pametno tehnologijo, ki je kot nalašč za vsakega uporabnika.

Zakaj je silikon CleanTech boljši od običajnih materialov, kot je TPE?

Arcwave je želel postaviti nov standard glede kakovosti materiala. Rezultat je silikon CleanTech, ki je edinstveno na voljo v paleti izdelkov Arcwave. Zaradi česar je posebna njegova velika gostota in biološka združljivost, kar pomeni, da je varen pred patogeni in mikrobi. Poleg tega je Arcwaveov silikon CleanTech hipoalergen in odporen na UV-svetlobo, zaradi česar je bolj trpežen in higieničen kot običajni materiali, kot je TPE (termoplastični elastomeri).

Kako Twist to Clean olajša čiščenje masturbatorja?

Inovativni mehanizem Twist to Open olajša čiščenje masturbatorja. Uporabniki preprosto zasukajo zgornji del Iona in se zlahka razdeli na dva dela, kar omogoča hiter dostop. Zgornji del izdelka preprosto sperite z vodo. Naprava in rokav sta vodoodporna IPX7, kar pomeni, da ga lahko enkrat očistite, ko je ločen in preprosto potopite v vodo. 

Kako podlaga za shranjevanje masturbatorja pomaga pri sušenju?

Ionova baza za shranjevanje vsebuje palico DryTech, ki pomaga pri sušenju. Poleg izdelka uporabniki prejmejo kapsule silicijevega dioksida, ki se postavijo v palico DryTech. Uporabniki enostavno očistijo masturbator in ga postavijo na podstavek za shranjevanje. Ne samo, da se samodejno začne polniti, ampak palica DryTech odstrani vse zadnje kapljice vode in ohrani rokav v brezhibnem stanju.

Kako sem lahko prepričan, da mi bo masturbator ustrezal?

Masturbator je izdelan iz Arcwave-ovega silikona CleanTech, ki je zelo trpežen in prilagodljiv, zato se lahko prilagodi tako, da ustreza skoraj vsem velikostim. Premer vstavljenega območja (neraztegnjen) je 33 mm. V razvojnem procesu je bil Ion testiran na premer, raztegnjen do 44 mm. Ion je na obeh straneh tudi odprt, kar omogoča, da sprejme poljubno dolžino.

Ali mi bo Ion deloval, če bom obrezan ali neobrezan?

Ion deluje tako za obrezane kot za neobrezane penise. Obrezovanje ne sme vplivati na uporabo ali uživanje naprave.

    

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAArcwave
VelikostOd 15 do 20 cm
MaterialMedicinski silikon
Dolžina15,4 cm
Širina5,2 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaMoške
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Arcwave Ion Black
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki