MASTURBATOR Autoblow 2 Plus

Uživajte v brezmejnem oralnem zadovoljevanju z novim, izboljšanim pripomočkom o katerem govorijo vsi moški. Predstavljamo vam nadgrajeni Autoblow 2 Plus, ki bo poskrbel za neverjetne užitke.
150,00 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4551, E25457

Uživajte v brezmejnem oralnem zadovoljevanju z novim, izboljšanim pripomočkom o katerem govorijo vsi moški.

 

Predstavljamo vam nadgrajeni Autoblow 2 Plus, ki bo poskrbel za neverjetne užitke. Od svojega predhodnika se razlikuje po izboljšanem trojnem mehanizmu, ki ustvarja močno stimulacijo, ter po tem, da je kar 33% bolj tesen od ostalih pripomočkov. Tako ga boste lahko občutili veliko bolje! Ta revolucionarni pripomoček pa boste lahko uporabljali brez rok, saj ima elektronski mehanizem, ki opravi delo medtem, ko vi uživate. Autoblow ima zamenljivi rokav, ki je izdelan iz izjemno realističnega materiala, ter je zelo enostaven za čiščenje. Privoščite si nekaj novega.. Nekaj kar vas bo popeljalo do najboljših vrhuncev.. Izberite Autoblow 2 Plus!

 

Izboljšani Autoblow 2 Plus - Za vse moške, ki si želijo uživati!


Autoblow rokav

Na voljo z zamenljivim rokavom B, ki je najbolj priljubljena velikost pri moških in ustreza večini. Rokav je izdelan iz zelo realističnega materiala, ki na las spominja na dotik prave kože. Rokav se lahko enostavno odstrani in očisti. Rokav je kar za 33% ožji, kar ponuja bolj tesen oprijem, ter večje užitke.

Velikost B: 10-14 cm debelina, vse dolžine

Funkcije

Novost se skriva tudi v mehanizmu, ki ponuja kar trojno stimulacijo. Perlice v notranjosti so razvrščene ena pod drugo, in tako poskrbijo za stimulacijo celotnega penisa. Sistem je avtomatičen, in si lahko nastavite tudi opravljanje brez rok, kjer se lahko sprostite in uživate, medtem, ko ta pametni pripomoček ustvarja svoje delo.

 Autoblow 2 Plus v videu.. 


Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Autoblow
Dodatno

Velikost B: 10-14 cm debelina, vse dolžine

Napajanje/delovanje: Preko vtičnice

Material Silikon
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Autoblow 2 Plus
Vaša ocena
Top prodajni artikli