MASTURBATOR Crazy Bull The Realistic Vagina

Občutite mehko realistično vagino s katero boste preživeli veliko strastnih noči. Masturbator With Bullet je realistično oblikovan pripomoček za moške, ki na las spominja na prave ženske intimne predele. Sočne ustnice vas vabijo v svoj objem, da jih preizkusite v vašem najljubšem položaju. Masturbator je izdelan iz prijetnega TPR materiala, ki je mehek in trpežen material. Za dodatno popestritev pa lahko vstavite še vibracijske jajčke, ki bodo le še stopnjevali užitke.
Redna cena 69,99 € Akcijska cena 59,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01088
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 69,99 €

Občutite mehko realistično vagino s katero boste preživeli veliko strastnih noči.

 

Masturbator With Bullet je realistično oblikovan pripomoček za moške, ki na las spominja na prave ženske intimne predele. Sočne ustnice vas vabijo v svoj objem, da jih preizkusite v vašem najljubšem položaju. Masturbator je izdelan iz prijetnega TPR materiala, ki je mehek in trpežen material. Za dodatno popestritev pa lahko vstavite še vibracijske jajčke, ki bodo le še stopnjevali užitke.

Če želite ljubimko, ki je vedno pripravljena na akcijo in ima čudovito oblikovane intimne predele, je ta masturbator idealen za vas. Privoščite si jo nežno ali grobo, masturbator With Bullet je kos vsem igricam. Na voljo je v skorajda naravni velikosti, da boste imeli čimbolj realistično izkušnjo.

 

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Crazy Bull
Dodatno

Velikost: 20 cm x 19 cm

Baterijski vložek: 3 x AAA (Niso priloženi)

Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Crazy Bull The Realistic Vagina
Vaša ocena
Top prodajni artikli