MASTURBATOR Easy rider mouth

Si želite vakumski, tesen, mehek, dražilen in odličen oralni seks, kar vsak dan? Ta vsakodnevni užitek oralnega seksa vam bo pomagal doseči edinstven oralni masturbator Easy rider mouth.
18,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N7082

Si želite vakumski, tesen, mehek, dražilen in odličen oralni seks, kar vsak dan? Ta vsakodnevni užitek oralnega seksa vam bo pomagal doseči edinstven oralni masturbator Easy rider mouth.

 

Easy rider mouth je masturbator, ki zelo dobro uprizarja oralen seks, kakršnega si boste želeli doživeti iz dneva v dan. Odlikuje pa ga notranjost, ki je popolna kopija tesne in vakumsko zaprte ustne votline, ter 100% silikonski material, ki odlično uprizarja pravo kožo. Tako boste ob vsaki uporabi imeli občutek kakor, da je to resnična oseba. Seveda pa ima v notranjosti poleg realističnega občutka prostor za glavico penisa, kateri jo tesno objame in jo z mehkim medicinskim silikonom še dodatno draži in vzburja. S tem boste dosegli še boljše občutke, tako kakor tudi še močnejše orgazme.

Na vrhu masturbatorja je prav posebna odprtina katera s prekrivanjem veča ali manjša moč vakuma in tesnobe. Enostavno, vse bolj je pokrita odprtina vse večji vakum se ustvari in s tem ponuja še večji užitek, če pa je odprtina vse bolj odkrita potem je manjši vakum in s tem tudi manj tesen notranji prostor. Seveda pa je izdelek narejen za večkratno uporabo saj se notranji vložek lahko vzame ven iz tube in se ga enostavno umije. Za večjo higijeno pri umivanju izdelka priporočamo souporabo čistila za igrače.

Za še večje užitke je k izdelku dodan še Shots Toys lubrikant, ki je na vodni osnovi. Izdelek je primeren tudi za ljudi z občutljivo kožo saj ne vsebuje ftalata.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAShots Toys
VelikostOd 10 do 15 cm
DodatnoVelikost: 15 cm x 6,5 cm.
MaterialMedicinski silikon
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Easy rider mouth
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki