MASTURBATOR Fuck Me Bare Amazing Pussy & Ass

Privoščite si poljubno luknjico ob poljubnem času.. Ta realistična vagina je vedno pripravljena na akcijo! Masturbator Fuck Me Bare je izdelan iz izjemno prijetnega TPE materiala, in ponuja preko 1 kilograma užitkov. Njen otip je realističen prav tako pa tudi izgled. Skrbno izdelani detajli so namreč na las podobni pravim intimnim predelom. Ko se boste potopili v vroče ustnice ali ritko, pa boste občutili prijetno rebrasto teksturo v rokavu, ki vas bo še dodatno dražila. Vzemite se jo nežno ali grobo, zaključite v njen ali po njen.. To je vagina, ki je popolnoma brez omejitev. Ob njej lahko izpolnite svoje najbolj perverzne fantazije!
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 42,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00070

Privoščite si poljubno luknjico ob poljubnem času.. Ta realistična vagina je vedno pripravljena na akcijo!

 

Masturbator Fuck Me Bare je izdelan iz izjemno prijetnega TPE materiala, in ponuja preko 1 kilograma užitkov. Njen otip je realističen prav tako pa tudi izgled. Skrbno izdelani detajli so namreč na las podobni pravim intimnim predelom. Ko se boste potopili v vroče ustnice ali ritko, pa boste občutili prijetno rebrasto teksturo v rokavu, ki vas bo še dodatno dražila. Vzemite se jo nežno ali grobo, zaključite v njen ali po njen.. To je vagina, ki je popolnoma brez omejitev. Ob njej lahko izpolnite svoje najbolj perverzne fantazije!

Masutrbator Fuck Me Bare vam ponuja tako vaginalne kakor tudi analne odnose. Ob popolno izdelanih intimnih predelih boste kmalu pozabili, da gre za erotični pripomoček in se popolnoma prepustili tej sočni vagini. Vagina ima odprti rokav s pomočjo katerega se lahko popolnoma prilega vsem velikostim penisa. Če ne morate zadržati izliva pa brez skrbi, zaključite lahko kar v njej! Zaradi prijetnega TPE materiala je masturbator zelo enostaven za čiščenje in hitro pripravljen na novo akcijo.

 

- Vaginalna in analna odprtina

- Bolj realistično ne gre!

- Prijeten in trpežen TPE material brez ftalatov in lateksa

- Enostavna za čiščenje

- Odprt rokav z rebrastimi detajli

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALovetoy
DodatnoVelikost: 17,8 cm
MaterialTPE
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Fuck Me Bare Amazing Pussy & Ass
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki