MASTURBATOR PDX Elite Vibrating Roto Teaser

Zaupajte nam, nikoli še niste doživeli takšnih užitkov! Tukaj je inovativno oblikovan pripomoček za moške, ki želijo uživati tudi, ko so sami. Masturbator ima edinstven dizajn, ki omogoča vrtenje v dveh smereh in 10 funkcij vibracij ter pulziranja. Skupek vseh pa tvori edinstveno kombinacijo s katero boste odkrili nove dimenzije užitkov. Masturbator Roto Teaser je izdelan iz super mehkega Elite silikona, ki je najbolj higieničen in telesu prijazen material na trgu!
99,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
PIPERD0513

Zaupajte nam, nikoli še niste doživeli takšnih užitkov!

 

Tukaj je inovativno oblikovan pripomoček za moške, ki želijo uživati tudi, ko so sami. Masturbator ima edinstven dizajn, ki omogoča vrtenje v dveh smereh in 10 funkcij vibracij ter pulziranja. Skupek vseh pa tvori edinstveno kombinacijo s katero boste odkrili nove dimenzije užitkov. Masturbator Roto Teaser je izdelan iz super mehkega Elite silikona, ki je najbolj higieničen in telesu prijazen material na trgu!

Vrtenje, vibriranje, pulziranje – Masturbator Roto Teaser vam ponuja vse! Ta inovativni pripomoček ima popolnoma avtomatiziran sistem z izredno močnim japonskim motorjem. Eleganten izgled ponuja povsem diskretno obliko, ki bo navdušila vsakega moškega. Izdelek je v celoti vodoodporen.

 

Ultra močan japonski motor

Precizna stimulacija, točno tam kjer si zaželite. Masturbator ponuja samostojen nadzor vibracij in rotacij. Pritisnite rdeči X za kontroliranje naprej in nazaj. Rotirajte z ali brez vibracij in masturbacijsko izkušnjo popolnoma prilagodite svojim željam.

7 močnih vibracijskih funkcij ter funkcij pulziranja

Ker masturbator ponuja toliko različnih funkcij, je enostavno uživati v intenzivni stimulaciji. Z enostavnim pritiskom na gumb lahko že preizkušate poljubne programe in se tako popeljete do najboljših vrhuncev.

Ultra mehek Elite silikon

Masturbator se lahko pohvali z izjemnim Elite silikonom. Elite silikon je najbolj higienski in telesu prijazen material na trgu.

 

V kompletu boste prijeli tudi set 3 erekcijskih obročkov v črni barvi, ter mini lubrikant in čistilo za igračke.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPipedream Extreme
DodatnoBaterijski vložek: 3 x AA (Nista priložena)
MaterialSilikon
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR PDX Elite Vibrating Roto Teaser
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli