MASTURBATOR Lybaile Pink Pussy

Spoznajte vašo novo prijateljico, ki je vedno pripravljena na akcijo! Pink pussy je realistično zasnovani masturbator, ki je izdelan iz mehkih materialov in vam bo nudil neverjetna občutja lagodja. Počutili se boste kakor, da imate ob sebi resnično vagino. Realistična vagina, ki lahko tudi vibrira? Tako je, znotraj masturbatorja boste našli Multi Speed vibrator, katerega hitrost si boste lahko nastavljali poljubno. Prepustite se nežnim užitkom stimulacije, ki vam jih bo lahko pričarala le ena in edina Pink pussy.
Redna cena 24,99 € Akcijska cena 21,24 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00439
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 21,24 €

Spoznajte vašo novo prijateljico, ki je vedno pripravljena na akcijo!

 

Pink pussy je realistično zasnovani masturbator, ki je izdelan iz mehkih materialov in vam bo nudil neverjetna občutja lagodja. Počutili se boste kakor, da imate ob sebi resnično vagino. Realistična vagina, ki lahko tudi vibrira? Tako je, znotraj masturbatorja boste našli Multi Speed vibrator, katerega hitrost si boste lahko nastavljali poljubno. Prepustite se nežnim užitkom stimulacije, ki vam jih bo lahko pričarala le ena in edina Pink pussy.

Mastrubator Pink Pussy navdušuje s svojim realističnim dotikom in izgledom. Prav tako pa vas bo prepričala tudi ugodna cena, ki je prijazna vsakemu uporabniku. Prejeli boste zmogljivi masturbator izdelan iz kvalitetnega materiala TPR, ki je koži prijazen in ne vsebuje ftalata. Kadarkoli si boste zaželeli dodatno stimulacijo, pa boste lahko vklopili vibrator, katerega se občuti po celotni dolžini mastrubatorja. Hitrost pa si lahko nastavljate poljubno. Enostaven za uporabo vas bo presenetil s svojo realistično obliko. Ko pa bo vaše telo resnično občutilo njegovo notrajnost boste navdušeni! ž

Osamljeni večeri so sedaj preteklost. Družbo vam bo od sedaj naprej delala Pink pussy, katere glavne atribut je, da bo zadovoljila čisto vsako tvojo fantazijo. Njena mehka notranjost in vibracije vas nebodo pustile razočarane.

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Material TPE
Dolžina 22 cm
Širina 8,6 cm
Napajanje Baterijski vložki
Primerno za Moške
Baterijski vložki 3x AAA
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Lybaile Pink Pussy
Vaša ocena