MASTURBATOR Pipedream Extreme Virgin Snatch

Prosim bodi nežen.. Zanjo je to prvič! Masturbator Virgin Snatch bo izpolnil vaše fantazije o nedotaknjeni, nedolžni devici, ki se bo popolnoma prepustila vašim spretnim rokam. Masturbator je oblikovan tako, da se boste skozi tesne ustnice potopili vse do notranjosti, kjer vas čaka popolnoma nedolžna vagina. Izdelan iz Fanta Flesh materiala ima masturbator realističen otip in prijeten mehek material. Razdevičite svojo nedolžno ljubimko!
21,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
PIPERD0215

Prosim bodi nežen.. Zanjo je to prvič!

 

Masturbator Virgin Snatch bo izpolnil vaše fantazije o nedotaknjeni, nedolžni devici, ki se bo popolnoma prepustila vašim spretnim rokam. Masturbator je oblikovan tako, da se boste skozi tesne ustnice potopili vse do notranjosti, kjer vas čaka popolnoma nedolžna vagina. Izdelan iz Fanta Flesh materiala ima masturbator realističen otip in prijeten mehek material. Razdevičite svojo nedolžno ljubimko!

Masturbator Virgin Snatch ima posebno oblikovano notranjost, ki omogoča realistično izkušnjo odnosov z devico. Ustnice na vhodu so realistično oblikovane, notranjost masturbatorja pa je prijetno tesna. Kot pri pravi nedolžni deklini! 

V kompletu boste prijeli tudi mini lubrikant na vodni osnovi ter čistilo za igračke.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPipedream Extreme
VelikostOd 10 do 15 cm
MaterialFanta Flesh
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Pipedream Extreme Virgin Snatch
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli