MASTURBATOR Renegade Ball Tugging Stroker

Spoznajte unikatni masturbator s katerim bo vaša samostojna igra še bolj zabavna! Masturbator Renegade ima edinstveno oblikovan rokav s fleksibilno zanko, ki jo namestite na moda. Z vsakim potegom boste občutili napetost na modih ter penisu, ki ga bodo dražili rebrasti kanali v notranjosti. Priloženi mini vibrator pa bo celotno izkušnjo še dodatno izboljšal s prijetnimi vibracijami. Preizkusite nekaj novega za takrat, ko ste sami.. Ali pa si zaželite še bolj intenzivno predigro. Masturbator Renegade Ball Tugging Stroker poskrbi za vaše potrebe!
Redna cena 44,99 € Akcijska cena 31,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
NSTOYS0675
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 31,49 €

Spoznajte unikatni masturbator s katerim bo vaša samostojna igra še bolj zabavna!

 

Masturbator Renegade ima edinstveno oblikovan rokav s fleksibilno zanko, ki jo namestite na moda. Z vsakim potegom boste občutili napetost na modih ter penisu, ki ga bodo dražili rebrasti kanali v notranjosti. Priloženi mini vibrator pa bo celotno izkušnjo še dodatno izboljšal s prijetnimi vibracijami. Preizkusite nekaj novega za takrat, ko ste sami.. Ali pa si zaželite še bolj intenzivno predigro. Masturbator Renegade Ball Tugging Stroker poskrbi za vaše potrebe!

Masturbator Renegade je izdelan iz kvalitetnega TPR materiala, ki je trpežen in bo kos mnogim igram v družbi tega unikatnega moškega pripomočka. Notranjost rokava skriva 3 različne teksture, ki bodo z vsakim potegom stopnjevale vaše užitke. Dve odprtini na dnu pa sta namenjeni za namestitev na moda, ter namestitev vibratorja, ki je priložen v paketu. Na vrhu je masturbator odprt zato je primeren za vse velikosti penisa.

Nanesite lubrikant in zabava se začne!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA New Sensations Novelties
Velikost Od 0 do 10 cm
Dodatno

Velikost: 8,2 cm x 2,2 cm

Baterijski vložek: 3 x LR44 (So priložene)

Material TPR
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Renegade Ball Tugging Stroker
Vaša ocena
Top prodajni artikli