MASTURBATOR Satisfyer Men One

Ste pod stresom in iščete popestritev? Zgrabite masturbator Satisfyer Men, ki je bil oblikovan posebej za vaše užitke! V sodelovanju s priznanim zvezdnikom filmov za odrasle Rocco Siffredi, je na trg stopil senzacionalni pripomoček za moške, ki združuje tako vaginalni kakor tudi oralni seks. Satisfyer Men ni klasičen masturbator, ampak je nekaj več.. Zagotavlja namreč najbolj intenzivno stimulacijo s sladkim presenečenjem, ki vas čaka v super mehki notranjosti – Edinstveni zračni blazini, ki se bosta hitro spremenili v ljubezenski blazini. Če si želite doživeti nekaj več, je to pripomoček, ki vas bo popeljal do višav. Z masturbatorjem Satisfyer Men je vse mogoče!
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SATISFY034, 9015887

Ste pod stresom in iščete popestritev? Zgrabite masturbator Satisfyer Men, ki je bil oblikovan posebej za vaše užitke!

 

 

V sodelovanju s priznanim zvezdnikom filmov za odrasle Rocco Siffredi, je na trg stopil senzacionalni pripomoček za moške, ki združuje tako vaginalni kakor tudi oralni seks. Satisfyer Men ni klasičen masturbator, ampak je nekaj več.. Zagotavlja namreč najbolj intenzivno stimulacijo s sladkim presenečenjem, ki vas čaka v super mehki notranjosti – Edinstveni zračni blazini, ki se bosta hitro spremenili v ljubezenski blazini. Če si želite doživeti nekaj več, je to pripomoček, ki vas bo popeljal do višav. Z masturbatorjem Satisfyer Men je vse mogoče!

Če kdo ve kako izgleda popoln orgazem, je to zagotovo Rocco Siffredi. Rocco Siffredi je najbolj znan zvezdnik filmov za odrasle, saj se lahko pohvali s kar 1800 posnetimi filmi, in kar 5000 različnimi ljubimkami. In prav zato ste lahko še bolj prepričani v ta izdelek, saj je podjetje Satisfyer z zvezdnikom Rocco ustvarilo ultimativen masturbator za moške!

Seksi tako zunaj kakor notri, je Satisfyer Men pripomoček, ki ga še niste nikoli videli. Izstopa zaradi izjemno športnega in možatega videza, ki ga dopolnjuje visoko kvalitetni silikon. Še posebej pa je pomembna tudi njegova notranjost. V notranjosti se namreč skriva ultra mehek cyberskin material, ki vas bo še posebej navdušil. Inovativni notranji regulator tlaka skrbi za vaše potrebe z zagotavljanjem mehkega do močnega negativnega tlaka, ki ustreza vašim željam. Satisfyer Men objame vaš penis in vas popelje do intenzivnih orgazmov.

 

Sedaj lahko dodatno kupite tudi vložke za masturbator Satisfyer Men One. Vložki se lahko enostavno menjajo med sabo, vsak izmed njih pa nudi posebne občutke za raznolike užitke. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Satisfyer Men
Velikost Od 20 do 30 cm
Material Mešanica
Dolžina 8,5 cm
Širina 7,2 cm
Primerno za Moške
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Črna
Navodila za uporabo

Navodila

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Satisfyer Men One
Vaša ocena
Top prodajni artikli