MASTURBATOR Satisfyer Men Classic Silver

Klasični masturbator s katerim boste popestrili vašo samostojno igro. Masturbator Satisfyer Men Classic prinaša mehek notranji rokav iz kvalitetnega cyberskin materiala, ki nudi realistične občutke med uporabo. Zunanji del masturbatorja je oblikovan iz trdnega ohišja v črni barvi, ki ima zelo elegantno in diskretno podobo, v notranjosti pa se skriva rebrast rokav za najboljšo samostojno igro. Masturbator Satisfyer Men je namenjen stimulaciji celotnega penisa in ima inovativno izdelan regulator notranjega tlaka.
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 3-5 dni

Rok dobave:

3-5 dni
SKU
SATISFY144

Klasični masturbator s katerim boste popestrili vašo samostojno igro.

   

Masturbator Satisfyer Men Classic prinaša mehek notranji rokav iz kvalitetnega cyberskin materiala, ki nudi realistične občutke med uporabo. Zunanji del masturbatorja je oblikovan iz trdnega ohišja v črni barvi, ki ima zelo elegantno in diskretno podobo, v notranjosti pa se skriva rebrast rokav za najboljšo samostojno igro. Masturbator Satisfyer Men je namenjen stimulaciji celotnega penisa in ima inovativno izdelan regulator notranjega tlaka.  

Masturbator za vsakega moškega

Satisfyer Men Classic je robusten masturbator z elegantno prevleko iz umetne ABS mase, ki vzbuja radovednost glede svoje notranjosti. V notranjosti diskretnega ohišja, masturbator skriva koži podoben Cyberskin material, ki ima izrazite strukture za realističen občutek. S pomočjo higienskega pokrovčka, pa ga lahko enostavno zapreš in diskretno pospraviš. 

Regulator notranjega tlaka

Masturbator ima inovativno oblikovan regulator notranjega tlaka, ki poskrbi za dodatno intenzivnost med uporabo izdelka Satisfyer Men Classic. Ta regulator ustvarja sesalni učinek, ki se občuti odlično. 

Lastnosti izdelka:

  • Inovativna nastavitev notranjega pritiska
  • Masturbator, ki stimulira celoten penis
  • Mehek in rebrast notranji rokav
  • Diskretno zunanje ohišje
  • Higienski pokrovček za brezskrbno shranjevanje
  • Rokav iz izredno mehkega materiala Cyberskin
  • Realistični občutki med uporabo

Navodila za uporabo
Čiščenje: Masturbator Men Classic ima zelo enostavno odstranljiv rokav, ki omogoča temeljito čiščenje. Z ustrezno nego pa boste z izdelkom lahko uživali še zelo dolgo časa: Za površinsko čiščenje lahko rokav sperete z vodo in blagim milom. Za temeljito higieno pa lahko uporabite čistilo za igračke. 
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Satisfyer Men
Material Mešanica
Dolžina 28,1 cm (vstavljiva 20 cm)
Širina 5,5 cm
Sestava TPE, ABS
Napajanje Brez
Primerno za Moške
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Črna
Stimulira Celoten penis
Navodila za uporabo

Navodila

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Satisfyer Men Classic Silver
Vaša ocena
Top prodajni artikli