MASTURBATOR Tenga Air Tech Strong

Si želite še močnejšo, in še boljšo Tenga igračko? Predstavljamo vam Tenga Air Tech Strong, ki se lahko pohvali z napredno tehnologijo sesanja zraka, ki je občutno bolj močna kakor pri njenih predhodnicah. Ponuja vam razburljivo, izjemno tesno, ter stimulativno vožnjo do vaših najboljših vrhuncev. Občutili jo boste v vsej njeni veličini, z ekstra tesno notranjostjo, ki z rebrasto steno stopnjuje vaše užitke, vse do zaključka. Zaradi preprostega čiščenja, pa si ga lahko brezskrbno privoščite tudi v njeni notranjosti. Nalubricirajte, uporabite, in očistite. Vse to na zelo hiter in enostaven način, ki ga zmore le Tenga Air Tech Strong masturbator.
22,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
TENGA00092

Si želite še močnejšo, in še boljšo Tenga igračko?

 

Predstavljamo vam Tenga Air Tech Strong, ki se lahko pohvali z napredno tehnologijo sesanja zraka, ki je občutno bolj močna kakor pri njenih predhodnicah. Ponuja vam razburljivo, izjemno tesno, ter stimulativno vožnjo do vaših najboljših vrhuncev. Občutili jo boste v vsej njeni veličini, z ekstra tesno notranjostjo, ki z rebrasto steno stopnjuje vaše užitke, vse do zaključka. Zaradi preprostega čiščenja, pa si ga lahko brezskrbno privoščite tudi v njeni notranjosti. Nalubricirajte, uporabite, in očistite. Vse to na zelo hiter in enostaven način, ki ga zmore le Tenga Air Tech Strong masturbator.

Na podlagi predhodnih Tenga Cup masturbatorjev, se ta razlikuje po svoji obliki, ki vam omogoča še bolj enostavno uporabo in čiščenje izdelka. V notranjosti namreč ne vsebujejo notranje gobe, zaradi česar je še bolj higienska ter pralna. Izboljšan pa ima tudi sistem sesanja, katerega moč je veliko večja kakor pri predhodnikih, poleg tega pa ima tudi ekstra tesno notranjost, katere rebraste stene bodo tvorile nepozabno kombinacijo erotičnih občutkov. To je Tenga masturbator z najbolj napredno sesalno tehnologijo, ki vam bo zagotovila nore vrhunce brez primere.

 

 

POGOSTA VPRAŠANJA:

Kaj je TENGA?

Tenga je revolucionarna nova "igračka" za odrasle, ki ustvari izredno realistične seksualne občutke. Poseben ONACUP izdelava izdelka vas bo pripeljala do občutkov, ki jih nikoli prej še niste doživeli.

Kje se TENGA izdeluje?

Tenga je zasnovana in izdelana na Japonskem, prizvajalec Tenga Co Ltd.

Komu je TENGA namenjena?

Tenga je namenjena vsem moškim, ki so stari več kot 18 let in si želijo popestriti svoje intimne trenutke. Tenga je tudi ideja za odlično darilo, za različne priložnosti.

Kolikokrat lahko TENGO uporabimo?

V primeru neuporabe kondoma proizvajalec zaradi higienskih standardov priporoča le enkratno uporabo, če pa uporabljamo kondom je primerna za večkratno uporabo. Izdelek se po uporabi zaradi dodanega lubrikanta ne sme spirati z vodo.

Kje in kako lahko izdelke TENGA shranjujemo?

Shranjevanje artiklov je primerno na sobni temperaturi, izdelki naj ne bodo izpostavljeni visokim ali nizkim temperaturam. V izdelek ne dodajajte svojih lubrikantov ali ostalih kozmetičnih sredstev. Izdelek skrbno varujte pred otroki.

Kateri lubrikant je dodan izdelkom TENGA?

Vsem izdelkom je dodan lubrikant, ki je dermatološko in klinično testiran na Japonskem.

Sestava lubrikanta: voda, glicerin, sodium polyacrylate, phenoxy etanol, paraben.

Kako se TENGA uporablja?

1. Odstranite zaščitno prevleko iz izdelka

2. Odstranite pečat, pokrov na izdelku

3. Vstavite penis v odprtino, ki ji je dodan lubrikant

4. Potiskajte izdelek gor in dol

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA TENGA
Dodatno

Dolžina izdelka: 150 mm

Premer izdelka: 65 mm

Material Silikon
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Tenga Air Tech Strong
Vaša ocena
Top prodajni artikli