MASTURBATOR TENGA Original

Izdelek Tenga Original je izdelan iz vrhunskega medicinskega silikona v katerem so vgrajene posebne zaklopke, ki omogočajo enkratne občutke vakuma. Ob tem boste občutili prijeten in nepozaben občutek sesanja.
16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E21412

Izdelek Tenga Original je izdelan iz vrhunskega medicinskega silikona v katerem so vgrajene posebne zaklopke, ki omogočajo enkratne občutke vakuma.

 

Ob tem boste občutili prijeten in nepozaben občutek sesanja. Zaradi posebne oblike izdelka pa doseže penis enkraten oprijem, kar pripelje do izredno realističnih občutkov. Napredna tehnologija v izdelku omogoča enkraten oprijem, z dodanimi vibracijami in zvokom, ki nastanejo ob uporabi pa resnično pripeljejo do realističnega občutka globokega grla.

Vsi izdelki Tenga mastrubatorji so načeloma narejeni za enkratno uporabo, zaradi higienskih razlogov. Nekateri uporabniki jih uporabijo večkrat in takim priporočamo, naj ne ejakulirajo v jajček ali pa uporabijo kondom. Po uporabi ga dobro očistite.

 

 

POGOSTA VPRAŠANJA:

Kaj je TENGA?

Tenga je revolucionarna nova "igračka" za odrasle, ki ustvari izredno realistične seksualne občutke. Poseben ONACUP izdelava izdelka vas bo pripeljala do občutkov, ki jih nikoli prej še niste doživeli.

Kje se TENGA izdeluje?

Tenga je zasnovana in izdelana na Japonskem, prizvajalec Tenga Co Ltd.

Komu je TENGA namenjena?

Tenga je namenjena vsem moškim, ki so stari več kot 18 let in si želijo popestriti svoje intimne trenutke. Tenga je tudi ideja za odlično darilo, za različne priložnosti.

Kolikokrat lahko TENGO uporabimo?

V primeru neuporabe kondoma proizvajalec zaradi higienskih standardov priporoča le enkratno uporabo, če pa uporabljamo kondom je primerna za večkratno uporabo. Izdelek se po uporabi zaradi dodanega lubrikanta ne sme spirati z vodo.

Kje in kako lahko izdelke TENGA shranjujemo?

Shranjevanje artiklov je primerno na sobni temperaturi, izdelki naj ne bodo izpostavljeni visokim ali nizkim temperaturam. V izdelek ne dodajajte svojih lubrikantov ali ostalih kozmetičnih sredstev. Izdelek skrbno varujte pred otroki.

Kateri lubrikant je dodan izdelkom TENGA?

Vsem izdelkom je dodan lubrikant, ki je dermatološko in klinično testiran na Japonskem.

Sestava lubrikanta: voda, glicerin, sodium polyacrylate, phenoxy etanol, paraben.

Kako se TENGA uporablja?

1. Odstranite zaščitno prevleko iz izdelka

2. Odstranite pečat, pokrov na izdelku

3. Vstavite penis v odprtino, ki ji je dodan lubrikant

4. Potiskajte izdelek gor in dol

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA TENGA
Dodatno

Dolžina izdelka: 165 mm

Premer izdelka: 65 mm

Material Silikon
Napajanje Brez
Primerno za Moške
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR TENGA Original
Vaša ocena
Top prodajni artikli