MASTURBATOR TENGA Soft Tube

Z revolucionarnim izdelkom Tenga soft tube boste imeli totalno kontrolo pri odličnem oprijemu, saj izdelek izdelan tako, da oprijem penisa nadzirate s stiskom roke. Prepustite se neverjetnim občutkom, ki jih boste doživeli ob drgnjenju, stiskanju, ...
15,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E21413

Z revolucionarnim izdelkom Tenga soft tube boste imeli totalno kontrolo pri odličnem oprijemu, saj izdelek izdelan tako, da oprijem penisa nadzirate s stiskom roke.


Prepustite se neverjetnim občutkom, ki jih boste doživeli ob drgnjenju, stiskanju, ... Ker je izdelek izdelan iz mehkega zunajega materiala omogoča neverjetne občutke, ki jih boste dosegli s stiskom roke med in po ejakulaciji. Vsi izdelki Tenga so izdelani iz najkvalitetnejšega medicinskega silikona.

 

 

POGOSTA VPRAŠANJA:

Kaj je TENGA?

Tenga je revolucionarna nova "igračka" za odrasle, ki ustvari izredno realistične seksualne občutke. Poseben ONACUP izdelava izdelka vas bo pripeljala do občutkov, ki jih nikoli prej še niste doživeli.

Kje se TENGA izdeluje?

Tenga je zasnovana in izdelana na Japonskem, prizvajalec Tenga Co Ltd.

Komu je TENGA namenjena?

Tenga je namenjena vsem moškim, ki so stari več kot 18 let in si želijo popestriti svoje intimne trenutke. Tenga je tudi ideja za odlično darilo, za različne priložnosti.

Kolikokrat lahko TENGO uporabimo?

V primeru neuporabe kondoma proizvajalec zaradi higienskih standardov priporoča le enkratno uporabo, če pa uporabljamo kondom je primerna za večkratno uporabo. Izdelek se po uporabi zaradi dodanega lubrikanta ne sme spirati z vodo.

Kje in kako lahko izdelke TENGA shranjujemo?

Shranjevanje artiklov je primerno na sobni temperaturi, izdelki naj ne bodo izpostavljeni visokim ali nizkim temperaturam. V izdelek ne dodajajte svojih lubrikantov ali ostalih kozmetičnih sredstev. Izdelek skrbno varujte pred otroki.

Kateri lubrikant je dodan izdelkom TENGA?

Vsem izdelkom je dodan lubrikant, ki je dermatološko in klinično testiran na Japonskem.

Sestava lubrikanta: voda, glicerin, sodium polyacrylate, phenoxy etanol, paraben.

Kako se TENGA uporablja?

1. Odstranite zaščitno prevleko iz izdelka

2. Odstranite pečat, pokrov na izdelku

3. Vstavite penis v odprtino, ki ji je dodan lubrikant

4. Potiskajte izdelek gor in dol

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA TENGA
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatno

Dolžina izdelka: 150 mm

Premer izdelka: 65 mm

Material Silikon
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR TENGA Soft Tube
Vaša ocena
Top prodajni artikli