MASTURBATOR Vibrating Rear Ecstasy

Zgrabite jo za ritko in si jo privoščite v vseh položajih! Ta vrhunski masturbator vam omogoča realistično doživetje z ekstazo užitkov. Masturbator Vibrating Rear Ecstasy je na voljo v naravni velikosti in je izdelan iz vrhunskega ter trpežnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov. Popolno oblikovani intimni predeli vas vabijo, da jih preizkusite v vsej njihovi lepoti. Roza ustnice, tesna analna luknjica ter poželjiva zadnjica so tukaj za vse ljubitelje dobrih užitkov. Masturbator ima priložene tudi vibracije z 7 hitrostmi, za dodatno stimulacijo med uporabo. Privoščite si lahko tako vaginalni kakor analni seks. V notranjosti rokava ima rebraste detajle, ki bodo stimulirali penis ob penetraciji. Nikoli več osamljeni! Privoščite si vroče trenutke v družbi poželjive, nenasitne dekline, ki je vedno pripravljena na akcijo.
Redna cena 99,99 € Akcijska cena 84,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00175
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 84,99 €

Zgrabite jo za ritko in si jo privoščite v vseh položajih!

 

Ta vrhunski masturbator vam omogoča realistično doživetje z ekstazo užitkov. Masturbator Vibrating Rear Ecstasy je na voljo v naravni velikosti in je izdelan iz vrhunskega ter trpežnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov. Popolno oblikovani intimni predeli vas vabijo, da jih preizkusite v vsej njihovi lepoti. Roza ustnice, tesna analna luknjica ter poželjiva zadnjica so tukaj za vse ljubitelje dobrih užitkov. Masturbator ima priložene tudi vibracije s 7 hitrostmi, za dodatno stimulacijo med uporabo. Privoščite si lahko tako vaginalni kakor analni seks. V notranjosti rokava ima rebraste detajle, ki bodo stimulirali penis ob penetraciji. Nikoli več osamljeni! Privoščite si vroče trenutke v družbi poželjive, nenasitne dekline, ki je vedno pripravljena na akcijo.

Masturbator je v celoti vodoodporen in ga lahko po uporabi umivate s toplo vodo. Zaradi vrhunskega 100% silikona pa je njegov otip še posebno prijeten in realističen. Trpežen material bo poskrbel, da bo po mnogih uporabah vagina še vedno ohranjala prvotno podobo.. Tudi, če si jo boste vzeli bolj grobo!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAChisa Novelties 2019
MaterialSilikon
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Vibrating Rear Ecstasy
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli