MASTURBATOR Zolo Deep Throat Cup

Če bi radi večkrat doživeli oralno stimulacijo, boste navdušeni nad tem Zolo izdelkom. Znotraj masturbatorja Zolo Deep Troath so posebni izdelani kanali, ki bodo intenzivno stimulirali vaš penis, in vam pričarali občutek čisto pravega globokega grla. Za ultimativno doživetje pa bo poskrbel tudi losjon, ki se sprosti ob gibanju. Nikoli več osamljeni in prikrajšani intenzivnega oralnega seksa, ki ga imate najrajši.
22,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E24554

Če bi radi večkrat doživeli oralno stimulacijo, boste navdušeni nad tem Zolo izdelkom.

 

Znotraj masturbatorja Zolo Deep Troath so posebni izdelani kanali, ki bodo intenzivno stimulirali vaš penis, in vam pričarali občutek čisto pravega globokega grla. Za ultimativno doživetje pa bo poskrbel tudi  losjon, ki se sprosti ob gibanju. Nikoli več osamljeni in prikrajšani intenzivnega oralnega seksa, ki ga imate najrajši. 

Masturbator Zolo je odlična izbira za ljubitelje oralnega seksa. Kadarkoli in kjerkoli si ga boste zaželi, vas bo s svojo potovalno velikostjo pričakal vedno pripravljeni masturbator z globokim grlom. Da pa bo še bolj prilagojen vašim željam in potrebam, pa boste na dnu našli gumbek za reguliranje tesnosti grla. Realističen občutek, z vgrajenim losjonom, bo navdušil čisto vsakega uporabnika, ki bo vedno znova hrepenel po tej inovativni erotični igrački.

 

Navodila za uporabo:  

Odstranite ovoj okoli masturbatorja in počasi centimeter za centimetrom, vstavljajte penis v odprtino. Uživajte v senzualnih občutkih globokega grla in vstavite penis do konca za ultimativno Zolo doživetje.

 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Zolo
Dodatno

Velikost: Dolžina 15,5 cm x širina 6 cm

Sestavine: Voda, glicerin, hilaronska kislina, propilen glikol

Napajanje Brez
Primerno za Moške
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Zolo Deep Throat Cup
Vaša ocena
Top prodajni artikli