MASTURBATOR Zolo Twist Cobra

Zavrtite se v ekstazi užitkov z edinstvenim masturbatorjem Zolo Twist Cobra. Njegov sistem je izdelan tako, da si ga lahko maksimalno prilagodite svojim željam in potrebam. Brez dvoma lahko trdimo, da ob uporabi dela čudeže s svojo inovativno Cobra teksturo in vrtečim sistemom. Zato bo doživetje s tem masturbatorjem nekaj posebnega. Podaljšajte ga v poljubno velikost in začutite njegovo celotno rebrasto notranjost, ki vas bo popeljala do neverjetnih vrhuncev. Nanesite lubrikant in pričnite z užitki, ki se jih ne boste morali naveličati.
45,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E25726

Zavrtite se v ekstazi užitkov z edinstvenim masturbatorjem Zolo Twist Cobra.

 

Njegov sistem je izdelan tako, da si ga lahko maksimalno prilagodite svojim željam in potrebam. Brez dvoma lahko trdimo, da ob uporabi dela čudeže s svojo inovativno Cobra teksturo in vrtečim sistemom. Zato bo doživetje s tem masturbatorjem nekaj posebnega. Podaljšajte ga v poljubno velikost in začutite njegovo celotno rebrasto notranjost, ki vas bo popeljala do neverjetnih vrhuncev. Nanesite lubrikant in pričnite z užitki, ki se jih ne boste morali naveličati.

Posebna izdaja Twist masturbatorjev je osvojila uporabnike po celem svetu. Edinstveni sistem vrtenja bo odprl sredino masturbatorja in vam pridobil nekaj dodatnih centimetrov ter prijetnih stimulativnih vzorcev v njegovi notranjosti. Koliko ga želite odpreti pa bo vaša izbira. To vam bo omogočilo, da boste lahko začutili tesno notranjost masturbatorja po celotnem vašem penisu. Izdelan posebej za vaše užitke, pa bo ob intenzivni uporabi s svojim 'Cobra' vzorcem pričaral stimulativne občutke, ki vas bodo pustili brez besed. 

 


Navodila za uporabo:

Nanesite poljubno količino lubrikanta na odprtino ter vaš penis, in si nastavite poljubno dolžino z vrtenjem mastrubatorja. Počasi vstavite penis v odprtino mastrubatorja. Pričnite z nepozabnimi užitki!

Izdelek je zelo preprost za uporabo ter prav tako tudi čiščenje, saj ga boste lahko popolnoma odprli, ter očistili tudi v notranjosti.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAZolo
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Zolo Twist Cobra
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli