MREŽASTA OBLEKICA Passion BS027 Red

Naj moški vidijo, da niso prav veliko oddaljeni od raja. Izzivalna oblekica, ki le s težavo zakriva intimne dele vašega telesa vas bo vizualno naredila vitkejše in iz vas naredila pravo seks bombo.
15,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BS027 Red

Naj moški vidijo, da niso prav veliko oddaljeni od raja.

 

Izzivalna oblekica, ki le s težavo zakriva intimne dele vašega telesa vas bo vizualno naredila vitkejše in iz vas naredila pravo seks bombo. Naj bo to odskočna deska za skok med rjuhe. S tem izredno zapeljivim bodystockingom bo naloga kako omrežiti vašega izbranca opravljena brez najmanjšega problema.

Materiali kostuma so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Embalaža, v kateri prejmete izdelek, je oblikovana sofisticirano in je primerna za obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 85% poliamid, 15% elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MREŽASTA OBLEKICA Passion BS027 Red
Vaša ocena
Top prodajni artikli