MREŽASTA OBLEKICA Livia Hagar

Da bodo vaše noči še daljše in njihovi trenutki še bolj prepojeni z erotičnimi strastmi, si še danes zagotovite mrežasto oblekico Hagar! Hagar zares ne skrije prav ničesar, nasprotno vašemu prelepemu telesu doda ščepec erotične silhuete, s katero brez napora zapeljete še tako kamnito srce.
Nizko kot 13,59 € Redna cena 16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
LC13050-S/M, LC13050-L/XL

Da bodo vaše noči še daljše in njihovi trenutki še bolj prepojeni z erotičnimi strastmi, si še danes zagotovite mrežasto oblekico Hagar!

 

Hagar zares ne skrije prav ničesar, nasprotno vašemu prelepemu telesu doda ščepec erotične silhuete, s katero brez napora zapeljete še tako kamnito srce. To doseže s svojim prosojnim dizajnom, ki noro dobro izpostavi vsak delček vaših prelepih oblin. Njene linije sledijo naravi strasti in se v svoji poti navzdol tesno oprimejo vaše postave. Še posebej zapeljiva je oblekica Hagar v svojem hrbtnem, zadnjem delu, kjer se krožno razpre, hrepeneč po izbrančevih nežnostih. Nežni so tudi materiali iz katerih je izdelana, poleg tega pa tudi raztegljivi in trpežni.

Skočite vanjo in se trdno oprimite vašega izbranca, ki vas bo s svojo ljubeznijo popeljal skozi vrtove strasti in užitka!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Livia Corsetti 2019
Dodatno

Velikost: S/M, L/XL

Material: 90% poliamid, 10% elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 40°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Ne
Sušilec Ne
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MREŽASTA OBLEKICA Livia Hagar
Vaša ocena
Top prodajni artikli