MREŽASTA OBLEKICA Livia Hagar

Da bodo vaše noči še daljše in njihovi trenutki še bolj prepojeni z erotičnimi strastmi, si še danes zagotovite mrežasto oblekico Hagar! Hagar zares ne skrije prav ničesar, nasprotno vašemu prelepemu telesu doda ščepec erotične silhuete, s katero brez napora zapeljete še tako kamnito srce.
Nizko kot 14,44 € Redna cena 16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LC13050-S/M, LC13050-L/XL

Da bodo vaše noči še daljše in njihovi trenutki še bolj prepojeni z erotičnimi strastmi, si še danes zagotovite mrežasto oblekico Hagar!

 

Hagar zares ne skrije prav ničesar, nasprotno vašemu prelepemu telesu doda ščepec erotične silhuete, s katero brez napora zapeljete še tako kamnito srce. To doseže s svojim prosojnim dizajnom, ki noro dobro izpostavi vsak delček vaših prelepih oblin. Njene linije sledijo naravi strasti in se v svoji poti navzdol tesno oprimejo vaše postave. Še posebej zapeljiva je oblekica Hagar v svojem hrbtnem, zadnjem delu, kjer se krožno razpre, hrepeneč po izbrančevih nežnostih. Nežni so tudi materiali iz katerih je izdelana, poleg tega pa tudi raztegljivi in trpežni.

Skočite vanjo in se trdno oprimite vašega izbranca, ki vas bo s svojo ljubeznijo popeljal skozi vrtove strasti in užitka!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALivia Corsetti 2019
Dodatno

Velikost: S/M, L/XL

Material: 90% poliamid, 10% elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

MaterialPoliamid
Temperatura pranja40°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeNe
SušilecNe
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MREŽASTA OBLEKICA Livia Hagar
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli