MREŽASTA OBLEKICA Julija

Dotična oblekica je popolnoma kratka ter prosojna, saj je njen namen, da skrije le manjši del vašega telesa in tako dovoli ostalim, da izstopijo in se pokažejo v najlepši luči. V njej boste videti vitkejše in še bolj zapeljive kot ponavadi. Oblekico krasijo najrazličnejši vzorci, ki pričarajo izjemno seksa pilen izgled in pa rdeča pentlja, ki ustvari lep kontrast njeni temni barvi.
Nizko kot 9,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
LC21716, LC21716P

Prepustite se mamljivim čarom noči in s svojo zapeljivo strastjo omrežite vašega dragega, odete v mrežasto oblekico Julija!

 

Dotična oblekica je popolnoma kratka ter prosojna, saj je njen namen, da skrije le manjši del vašega telesa in tako dovoli ostalim, da izstopijo in se pokažejo v najlepši luči. V njej boste videti vitkejše in še bolj zapeljive kot ponavadi. Oblekico krasijo najrazličnejši vzorci, ki pričarajo izjemno seksapilen izgled in pa rdeča pentljica, ki ustvarja lep kontrast njeni temni barvi. Njena izdelava je kvalitetna, tako kot izbor materialov, s katerimi so oblikovalci dosegli maksimalen nivo udobja saj so elastični, prilegajoči in trpežni.

Ne odlašajte več in pričarajte vam in vašemu izbrancu prelepe romantične trenutke z mrežasto oblekico Julija!

Oblekica je na voljo tako v manjši kakor tudi večji številki.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svet erotike 2021
Dodatno

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliester
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MREŽASTA OBLEKICA Julija
Vaša ocena
Top prodajni artikli