MREŽASTA OBLEKICA Leg Avenue 05701

To je več kot mrežasta oblekica. To je prava umetnina! Mrežasta oblekica Leg Avenue je sestavljena iz mešanice različno tkanih mrež, ki ustvarjajo edinstven vzorec. Prikrito bo odkrila kar nekaj kože. A ne bodite sramežljive, to je oblekica, ki bo poudarila vaše atribute, in boste v njen izgledale še posebej seksi. Izdelana je iz raztegljivega materiala, ki nudi maksimalno udobje, in se bo odlično prilegala različnim tipom postave. Na sprednjem delu ima oblekica klasičen izrez, na zadnji strani pa globoko izrezano hrbtni del, ki doda piko na i že tako edinstveni opravi. Bodite unikatne! Z oblekico Leg Avenue boste jemale dih.
Redna cena 28,99 € Akcijska cena 26,09 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LEGAV05701

To je več kot mrežasta oblekica. To je prava umetnina!

 

Mrežasta oblekica Leg Avenue je sestavljena iz mešanice različno tkanih mrež, ki ustvarjajo edinstven vzorec. Prikrito bo odkrila kar nekaj kože. A ne bodite sramežljive, to je oblekica, ki bo poudarila vaše atribute, in boste v njen izgledale še posebej seksi. Izdelana je iz raztegljivega materiala, ki nudi maksimalno udobje, in se bo odlično prilegala različnim tipom postave. Na sprednjem delu ima oblekica klasičen izrez, na zadnji strani pa globoko izrezano hrbtni del, ki doda piko na i že tako edinstveni opravi. Bodite unikatne! Z oblekico Leg Avenue boste jemale dih.

Leg Avenue je znamka modernih, ter kvalitetnih erotičnih kosov, ki vas bodo očarali s svojimi zapeljivimi kroji. Zapakirani so v lični embalaži, ter primerni tudi za žgečkljivo obdarovanje. Cenovno dostopni, ter kvalitetno izdelani kosi, pa vas bodo popolnoma navdušili. Doživite svoje fantazije z Leg Avenue!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Leg Avenue
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 94% najlon, 6% spandeks
Material Poliamid
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MREŽASTA OBLEKICA Leg Avenue 05701
Vaša ocena
Top prodajni artikli