NAPIHLJIV STOL FF Hot Seat

Zajahajte vroči sedež užitkov, ki vas bo popeljal v ekstazo. Napihljivi stol FF Hot Seat ima na sredini zasidran trd vibracijski penis, ki si ga lahko privoščite v poljubnem položaju. Ventil za zračno tesnjenje vam omogoča zelo enostavno in hitro polnjenje sedeža kadarkoli si ga zaželite. Prav tako enostavno je tudi spuščanje zraka. Pri straneh ima sedež dva ročaja, ki prinašata dodatno stabilnost med uporabo. Vroč sedež položite na ravno površino, izberite poljubne vibracije in zajahajte v strastno doživetje brez primere.
Redna cena 69,99 € Akcijska cena 59,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
21880 BLACK, 2181-00
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 69,99 €

Zajahajte vroči sedež užitkov, ki vas bo popeljal v ekstazo.

 

Napihljivi stol FF Hot Seat ima na sredini zasidran trd vibracijski penis, ki si ga lahko privoščite v poljubnem položaju. Ventil za zračno tesnjenje vam omogoča zelo enostavno in hitro polnjenje sedeža kadarkoli si ga zaželite. Prav tako enostavno je tudi spuščanje zraka. Pri straneh ima sedež dva ročaja, ki prinašata dodatno stabilnost med uporabo. Vroč sedež položite na ravno površino, izberite poljubne vibracije in zajahajte v strastno doživetje brez primere.

Ko si zaželite trdnega korenjaka, ste le en korak stran od njega. Napihljivi sedež je odlični pripomoček, ki si ga lahko privoščite takrat, ko potrebujete še bolj naravne in stimulativne odnose. S pomočjo daljinskega upravljalnika lahko med odnosi upravljate njegove vibracije, vse od nežnih do močnih. Na sredini sedeža je namreč postavljen realističen črn vibrator z zavidljivimi centimetri. 

Izdelek ima ventil za zračno tesnenje, ki omogoča hitro dodajanje zraka. Izdelek se tako zelo hitro napihne. Ko se zabava konča pa stisnite ventil, da sprosti zrak in v trenutku lahko diskretno pospravite svoj sedež.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fetish Fantasy Series
Dodatno Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)
Material PVC
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NAPIHLJIV STOL FF Hot Seat
Vaša ocena
Top prodajni artikli