NAPIHLJIVI DILDO Lybaile Realistic

Bi imeli majhnega ali velikega? Imejte oba! Napihljivi dildo je prava izbira za vas, če se ne morete odločiti katero velikost bi vzeli. Ta realistični dildo je sanjska kombinacija, ki si jo lahko povečate glede na vaše razpoloženje. S svojimi realističnimi detajli ven ter glavice, pa bo pričaral občutek čisto pravega penisa. A ta posebni penis kar ne neha rasti, in to z enostavnim stiskom pumpice. Izdelan je posebej za stimulacijo vaših občutljivih predelov in bo zadovoljil popolnoma vsako uporabnico.
Redna cena 21,99 € Akcijska cena 18,69 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00547

Bi imeli majhnega ali velikega? Imejte oba!

 

Napihljivi dildo je prava izbira za vas, če se ne morete odločiti katero velikost bi vzeli. Ta realistični dildo je sanjska kombinacija, ki si jo lahko povečate glede na vaše razpoloženje. S svojimi realističnimi detajli ven ter glavice, pa bo pričaral občutek čisto pravega penisa. A ta posebni penis kar ne neha rasti, in to z enostavnim stiskom pumpice. Izdelan je posebej za stimulacijo vaših občutljivih predelov in bo zadovoljil popolnoma vsako uporabnico.

Če ste večkrat v zagati katero velikost bi izbrali, si izberite dildo, ki bo zagotovo po vašem okusu. Zelo enostaven za uporabo vam prinaša velik nabor možnosti, ki bodo v vašo spalnico prinesle vrhunske občutke. Na dnu ga namreč sestavlja vakumska šalčka, ki jo lahko prilepite na katerokoli gladko površino, kjer bo nepremično obstal. Poleg šalčke, pa boste prejeli pumpico, ki s stiskom napolni zrak v notranjost dilda, in ga poveča po vaši želji. Izdelan je iz kvalitetnega TPR materiala, ki nebo dražil vaše kože.

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno Velikost: Dolžina 17,5 cm (Uporabna 14 cm) x širina 3 cm
Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NAPIHLJIVI DILDO Lybaile Realistic
Vaša ocena