NAPIHLJIVI STRAP-ON Lybaile Ultra Harness

Zakaj nebi imeli strap-on katerega velikost lahko nastavite poljubno? Predstavljamo vam napihljivi strap-on pri kateremu lahko spreminjate velikost, glede na vaše razpoloženje. Realistični detajli z modi bodo prinesli občutek pravega penisa. V kompletu pa je priložena tudi pumpica s katero z enostavnim stiskanjem lahko spreminjate njegovo velikost. Strap-on lahko uporablja tako ženska kakor tudi moški.
Redna cena 26,99 € Akcijska cena 22,94 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00556
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 26,99 €

Zakaj nebi imeli strap-on katerega velikost lahko nastavite poljubno?

 

Predstavljamo vam napihljivi strap-on pri kateremu lahko spreminjate velikost, glede na vaše razpoloženje. Realistični detajli z modi bodo prinesli občutek pravega penisa. V kompletu pa je priložena tudi pumpica s katero z enostavnim stiskanjem lahko spreminjate njegovo velikost. Strap-on lahko uporablja tako ženska kakor tudi moški.

Odlična inovacija na trgu so zagotovo napihljivi pripomočki, ki vam omogočajo več poljubnih velikosti. Prav zaradi izboljšanega sistema pa se napihljivi strap-on lahko pohvali z kvalitetno izdelavo vakumskega sistema, ki ohranja zrak v notranjosti penisa kolikor časa si želite. Ko imate dovolj, pa z pritiskom na gumb sprostite celoten vakum, ter penis bo v prvotni velikosti. Tako enostaven, a tako igriv, je napihljivi strap-on odlična izbira za pare, ki si želijo popestritve.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno Velikost: 17,5 cm x 3,4 cm
Material PVC
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NAPIHLJIVI STRAP-ON Lybaile Ultra Harness
Vaša ocena