NAPIHLJIVI VIBRACIJSKI DILDO Bigger Joy

Povečajte ali pomanjšajte, to je dildo, ki se popolnoma prilagodi vašim željam! Tukaj je vrhunski napihljivi vibracijski dildo Bigger Joy, ki vas bo navdušil s svojim pametnim dizajnom. Njegova posebnost je povečevanje velikosti. Med odnosi namreč lahko povečate njegovo velikost, in to kar do 20 centimetrov. Za dodatno stimulacijo pa poskrbijo še vibracije, ki jih lahko dodate h tej razburljivi izkušnji. Izdelan iz gume je dildo Bigger zelo kvaliteten in je primeren tako za vaginalno kot analno uporabo. Stisnite pumpico in ga napihnite do poljubne velikosti!
47,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01083

Povečajte ali pomanjšajte, to je dildo, ki se popolnoma prilagodi vašim željam!

 

Tukaj je vrhunski napihljivi vibracijski dildo Bigger Joy, ki vas bo navdušil s svojim pametnim dizajnom. Njegova posebnost je povečevanje velikosti. Med odnosi namreč lahko povečate njegovo velikost, in to kar do 20 centimetrov. Za dodatno stimulacijo pa poskrbijo še vibracije, ki jih lahko dodate h tej razburljivi izkušnji. Izdelan iz gume je dildo Bigger zelo kvaliteten in je primeren tako za vaginalno kot analno uporabo. Stisnite pumpico in ga napihnite do poljubne velikosti!

Napihljivi didlo Bigger Joy ima priložen daljinski upravljalnik s katerim boste povečevali velikost. V kolikor pa se vam bo ta zdela prevelika, pa boste z enostavnim pritiskom na gumb sprostili zrak v njem in bo dildo ponovno prvotne velikosti.

Če bi radi svoje odnose povzpeli na novo raven, si privoščite napihljivi dildo s katerim boste lahko stopnjevali svoje užitke.  

 

Mere:

Prvotna dolžina: 16 cm

Napihnjena dolžina: 20,5 cm  

+ Zelo velika napihnjena širina 

 

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost: Napihljiva od 16 cm do 20,5 cm

Baterijski vložek: 3 x AA (Niso priloženi)

Material Guma
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NAPIHLJIVI VIBRACIJSKI DILDO Bigger Joy
Vaša ocena
Top prodajni artikli