NAPIHLJIVI VIBRACIJSKI DILDO Bigger Joy I

Manjši ali večji, ta dildo je lahko oboje! Napihljivi dildo Bigger Joy I lahko povečate z enostavnim stiskanjem priložene pumpice. Če želite večji penis enostavno stisnite in povečajte, v sekundi! A ne le to, dildo ima prav tako priložen tudi daljinski upravljalnik s katerim svoji erotični izkušnji lahko dodate še vibracije. Napihljivi dildo Bigger Joy I ima realističen izgled in je izdelan iz trpežne gume. Pripravite se na novo izkušnjo z napihljivim vibratorjem s katerim bodo vaši odnosi še bolj razburljivi.
Redna cena 32,99 € Akcijska cena 28,04 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01082
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 28,04 €

Manjši ali večji, ta dildo je lahko oboje!

 

Napihljivi dildo Bigger Joy I lahko povečate z enostavnim stiskanjem priložene pumpice. Če želite večji penis enostavno stisnite in povečajte, v sekundi! A ne le to, dildo ima prav tako priložen tudi daljinski upravljalnik s katerim svoji erotični izkušnji lahko dodate še vibracije. Napihljivi dildo Bigger Joy I ima realističen izgled in je izdelan iz trpežne gume. Pripravite se na novo izkušnjo z napihljivim vibratorjem s  katerim bodo vaši odnosi še bolj razburljivi.

Napihljivi dildo ima pri strani na pumpi tudi zatič za hitro sproščanje zraka s pomočjo katerega boste lahko v trenutku zmanjšali velikost penisa.

 

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALybaile
VelikostOd 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost: 16 cm x 4 cm (+ napihljivost)

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

MaterialGuma
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NAPIHLJIVI VIBRACIJSKI DILDO Bigger Joy I
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli