NEGLIŽE Diara

Postani neustavljiva ljubimka v romantičnem negližeju Diara. Kombinacija prosojnega materiala in izvezenih cvetličnih potiskov čipke, je kot nalašč za vse dame, ki si želijo popestriti trenutke v dvoje. Negliže je sestavljen iz visoko krojenega vratnega izreza, vezenih detajlov pri straneh, ki odkrito prikrivajo prsi, ter popolnoma prosojnega materiala, ki razkrije vse. Prav ta kombinacija pa vam bo omogočila, da ne boste takoj razkrile vsega, kar pa bo partnerja še bolj razvnelo.
Redna cena 12,99 € Akcijska cena 11,04 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LC22647-2
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 12,99 €

Postani neustavljiva ljubimka v romantičnem negližeju Diara.

 

Kombinacija prosojnega materiala in izvezenih cvetličnih potiskov čipke, je kot nalašč za vse dame, ki si želijo popestriti trenutke v dvoje. Negliže je sestavljen iz visoko krojenega vratnega izreza, vezenih detajlov pri straneh, ki odkrito prikrivajo prsi, ter popolnoma prosojnega materiala, ki razkrije vse. Prav ta kombinacija pa vam bo omogočila, da ne boste takoj razkrile vsega, kar pa bo partnerja še bolj razvnelo.

Pustite ga, da za trenutek hrepeni po vašemu telesu, ki se skriva za rahlo prosojno tančico. Negliže Diara vam bo povrnil samozavest, ko boste stopili pred partnerjeve oči. Poleg privlačnega kroja pa vam bo nudil tudi udobje, ki ga boste potrebovale za predajanje strastem v dvoje. Nadenite svoj najljubši nakit in ustavite čas s svojo osupljivo podobo.

Tanga hlačke in nogavice niso priložene v kompletu.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svet erotike 2019
Velikosti Enotna S/L
Dodatno

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliester
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NEGLIŽE Diara
Vaša ocena
Top prodajni artikli