NEGLIŽE Faith Black

Mamljiv negliže, ki bo podžgal vaše najgloblje želje. Prepustite se prosojni mrežasti silhueti, ki nežno boža vaše obline in pokaže ravno prav. Očarljiv potisk netopirja, raztresen po vsem tem očarljivem negližeju, doda pridih skrivnostnosti, zaradi česar boste v središču pozornosti, kjerkoli se boste prikazali v njem. Opremljen je z ujemajočimi se tanga hlačkami, ki odlično dopolnjujejo zapeljivo privlačnost celotnega izgleda. Delikaten dekor s pentljami, ki je nežno nameščen na vrhi košaric, doda sladek pridih, ki spominja na skrito skrivnost, ki čaka, da jo razkrijete. Medtem pa drzen dizajn brez hrbta razkrije ravno toliko kože, da pusti vaše oboževalce hrepeneti po več, medtem ko samozavestno objemate svojo čutnost. Ne samo, da je negliže Faith utelešenje vsega soparnega in provokativnega, ampak je tudi dovolj vsestranski, da ga lahko nosite ob različnih priložnostih. Smuknite vanj in zanetite plamen želje v spalnici, ali pa ga oblecite za očarljivo predstavo, ki bo vaše občinstvo pustila brez diha.
Nizko kot 25,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
LC31843-2-S, LC31843-2-M, LC31843-2-L

Mamljiv negliže, ki bo podžgal vaše najgloblje želje.

   

Prepustite se prosojni mrežasti silhueti, ki nežno boža vaše obline in pokaže ravno prav. Očarljiv potisk netopirja, raztresen po vsem tem očarljivem negližeju, doda pridih skrivnostnosti, zaradi česar boste v središču pozornosti, kjerkoli se boste prikazali v njem.

Opremljen je z ujemajočimi se tanga hlačkami, ki odlično dopolnjujejo zapeljivo privlačnost celotnega izgleda. Delikaten dekor s pentljami, ki je nežno nameščen na vrhi košaric, doda sladek pridih, ki spominja na skrito skrivnost, ki čaka, da jo razkrijete. Medtem pa drzen dizajn brez hrbta razkrije ravno toliko kože, da pusti vaše oboževalce hrepeneti po več, medtem ko samozavestno objemate svojo čutnost.

Ne samo, da je negliže Faith utelešenje vsega soparnega in provokativnega, ampak je tudi dovolj vsestranski, da ga lahko nosite ob različnih priložnostih. Smuknite vanj in zanetite plamen želje v spalnici, ali pa ga oblecite za očarljivo predstavo, ki bo vaše občinstvo pustila brez diha.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svet erotike 2024
Material Poliester
Temperatura pranja 30°C ročno pranje
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Ne
Sušilec Ne
Sestava 95% poliester, 5% elastan
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NEGLIŽE Faith Black
Vaša ocena