NEGLIŽE Cofashion Lyndsay

Njegovo srce bo bilo hitreje, ob pogledu na to erotično podobo, ki jo boste nosile! Negliže Lyndsay je vroč erotični kos, ki bo v spalnico prinesel veliko čutnih pogledov in dotikov. Rahlo prosojen in lahkoten material dopolnjuje čudovit dizajn, ki bo poudaril vaše atribute. Ne bojte se živih odtenkov, v močni rdeči barvi boste popolnoma zablestele! Negliže Lyndsay ima mini dolžino, na zgornjem delu so košarice obrobljene z dodatnim trakom, ki poudari vaše oprsje. Na celotni prsni dolžini ga krasi romantična čipka, ki jo na sredini dopolnjuje svetlikajoči diamant. Prijeten material bo omogočal popolno udobje skozi celotno nošenje, medtem, ko bo ženstven dizajn poskrbel za dodatno hrepenenje pri vašemu ljubimce. Osvojite njegovo srce v tej čutni opravi!
Nizko kot 20,24 € Redna cena 26,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
CF90388 S/M, CF90388 L/XL

Njegovo srce bo bilo hitreje, ob pogledu na to erotično podobo, ki jo boste nosile!

 

Negliže Lyndsay je vroč erotični kos, ki bo v spalnico prinesel veliko čutnih pogledov in dotikov. Rahlo prosojen in lahkoten material dopolnjuje čudovit dizajn, ki bo poudaril vaše atribute. Ne bojte se živih odtenkov, v močni rdeči barvi boste popolnoma zablestele! Negliže Lyndsay ima mini dolžino, na zgornjem delu so košarice obrobljene z dodatnim trakom, ki poudari vaše oprsje. Na celotni prsni dolžini ga krasi romantična čipka, ki jo na sredini dopolnjuje svetlikajoči diamant. Prijeten material bo omogočal popolno udobje skozi celotno nošenje, medtem, ko bo ženstven dizajn poskrbel za dodatno hrepenenje pri vašemu ljubimce. Osvojite njegovo srce v tej čutni opravi!

Negliže Lyndsay se na zadnjem delu zavezuje s čudovitim korzetom s katerim lahko dosežete popolno prileganje vaši postavi. Zaradi lahkotnosti materiala pa se boste počutile ter izgledale naravnost fantastično!

V kompletu so priložene tudi ujemajoče se tanga hlačke. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA CoFashion 2020
Dodatno Velikost: S/M in L/XL
Material Poliamid
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NEGLIŽE Cofashion Lyndsay
Vaša ocena
Top prodajni artikli