Product was successfully added to your shopping cart.
  • NEGLIŽE Olimpia NEGLIŽE Olimpia
  • NEGLIŽE Olimpia NEGLIŽE Olimpia
  • NEGLIŽE Olimpia NEGLIŽE Olimpia

NEGLIŽE Olimpia Gold

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Obsijane z zlatom v elegantnem negližeju Olimpia. Lesketajoči saten v zlati barvi in čutna italijanska čipka bosta poudarjala vašo lepoto in ga popeljala v ekstazo. Negliže Olimpia ima oprijet dizajn s posebno oblikovanimi košaricami, in bo poudaril vašo peščeno postavo. Negliže Olimpia bo navdušil tudi, ko se boste obrnile, saj ima na zadnjem delu odprt hrbet.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 44,99 €

AKCIJA 35,99 €

* potrebna polja

cena: 44,99 €

AKCIJA 35,99 €

Opis izdelka

Obsijane z zlatom v elegantnem negližeju Olimpia.

 

Lesketajoči saten v zlati barvi in čutna italijanska čipka bosta poudarjala vašo lepoto in ga popeljala v ekstazo. Negliže Olimpia ima oprijet dizajn s posebno oblikovanimi košaricami, in bo poudaril vašo peščeno postavo. Negliže Olimpia bo navdušil tudi, ko se boste obrnile, saj ima na zadnjem delu odprt hrbet.

 Negliže Olimpia je zapakiran v lični embalaži, ki je primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Dodatne informacije

SKU NEG OLIMPIA S/M, NEG OLIMPIA L/XL
Proizvajalec Passion
materiali Mešanica
Dodatne informacije

Velikost: S/M, L/XL

Material: 91% Poliamid, 7% Elastan, 5% Poliester

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki