NEGLIŽE Sage Black

Postanite privlačna muza v novem negližeju Sage in si privoščite nepozaben večer poln zapeljive čutnosti. Negliže Sage je osupljivi kos spodnjega perila, oblikovan z mislijo na sodobno žensko, ki bo poudaril vaše obline in povečal vašo samozavest kot še nikoli doslej. Verjamemo, da si vsaka ženska zasluži počutiti seksi in udobno v svoji koži, zato je negliže Sage na voljo v večjih velikostih. Ne glede na vašo obliko ali velikost se boste v njem počutili lepo in močno žensko, kakršna tudi ste. Izdelan je iz prosojnega mrežastega materiala in vašemu videzu doda pridih skrivnostnosti in privlačnosti. Z vsakim gibom tkanina nežno poboža vašo kožo in za seboj pusti sled mamljivega pričakovanja. Kot da ste zaviti v oblak zapeljevanja, pripravljeni očarati vsakogar, ki ima dovolj sreče, da ujame pogled. A negliže Sage je več kot le kos spodnjega perila. Je simbol samoizražanja in osebnega stila. Naj bo vaše skrivno orožje, ki vam daje moč, da osvojite svet z samozavestjo in milino. Ker ko se počutiš dobro, lahko dosežeš vse.
Nizko kot 18,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
PL31013-2-XL, PL31013-2-2XL, PL31013-2-3XL

Postanite privlačna muza v novem negližeju Sage in si privoščite nepozaben večer poln zapeljive čutnosti.

   

Negliže Sage je osupljivi kos spodnjega perila, oblikovan z mislijo na sodobno žensko, ki bo poudaril vaše obline in povečal vašo samozavest kot še nikoli doslej.

Verjamemo, da si vsaka ženska zasluži počutiti seksi in udobno v svoji koži, zato je negliže Sage na voljo v večjih velikostih. Ne glede na vašo obliko ali velikost se boste v njem počutili lepo in močno žensko, kakršna tudi ste.

Izdelan je iz prosojnega mrežastega materiala in vašemu videzu doda pridih skrivnostnosti in privlačnosti. Z vsakim gibom tkanina nežno poboža vašo kožo in za seboj pusti sled mamljivega pričakovanja. Kot da ste zaviti v oblak zapeljevanja, pripravljeni očarati vsakogar, ki ima dovolj sreče, da ujame pogled. 

A negliže Sage je več kot le kos spodnjega perila. Je simbol samoizražanja in osebnega stila. Naj bo vaše skrivno orožje, ki vam daje moč, da osvojite svet z samozavestjo in milino. Ker ko se počutiš dobro, lahko dosežeš vse.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svet erotike 2024
Material Poliester
Temperatura pranja 30°C ročno pranje
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Ne
Sušilec Ne
Sestava 95% poliester, 5% elastan
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NEGLIŽE Sage Black
Vaša ocena