NEGLIŽE Sara Black

Pripravite se, da zažarite v vsej svoji privlačnosti. Predstavljamo vam negliže Sara, ultimativno seksi perilo, v katerem se boste počutili kot samozavestna boginja! Komplet vključuje prosojen mrežast negliže in ujemajoče se tanga hlačke. Izdelan je iz prosojne mrežaste tkanine, ki se nežno ovije okoli vašega telesa in skoraj nič ne prepušča domišljiji. Njegov dizajn z ovratnikom doda pridih elegance, lepo poudari prsi in vaše naravne obline. Negliže Sara ne ponuja le osupljivo zapeljivega videza, ampak zagotavlja tudi vrhunsko udobje. Nežni izrezki so oblikovani tako, da zagotavljajo popolno prileganje in objamejo vaše telo na pravih mestih. Naj bo negliže Sara vaš ključ do nove stopnje samozavesti in čutnosti.
Nizko kot 18,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
PL31025-2-2XL, PL31025-2-3XL

Pripravite se, da zažarite v vsej svoji privlačnosti.

   

Predstavljamo vam negliže Sara, ultimativno seksi perilo, v katerem se boste počutili kot samozavestna boginja! Komplet vključuje prosojen mrežast negliže in ujemajoče se tanga hlačke.

Izdelan je iz prosojne mrežaste tkanine, ki se nežno ovije okoli vašega telesa in skoraj nič ne prepušča domišljiji. Njegov dizajn z ovratnikom doda pridih elegance, lepo poudari prsi in vaše naravne obline.

Negliže Sara ne ponuja le osupljivo zapeljivega videza, ampak zagotavlja tudi vrhunsko udobje. Nežni izrezki so oblikovani tako, da zagotavljajo popolno prileganje in objamejo vaše telo na pravih mestih. 

Naj bo negliže Sara vaš ključ do nove stopnje samozavesti in čutnosti. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svet erotike 2024
Material Poliester
Temperatura pranja 30°C ročno pranje
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Ne
Sušilec Ne
Vključene hlačke Da
Sestava 95% poliester, 5% elastan
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NEGLIŽE Sara Black
Vaša ocena