NEGLIŽE Livia Sora

Eleganca in prestiž se skrivata v čudovitem negližeju Sora, ki je na voljo v vseh konfekcijskih številkah. Bogata črna čipka v kombinaciji z rdečimi svilnatimi vstavki ga bo popolnoma navdušila. Negliže Sora sega do sredine kolen, in ima poudarjene košarice, ki ustvarjajo bolj polno oprsje. Nastavljivi trakovi na hrbtni strani in fleksibilen material pa omogoča popolno prilagoditev vaši postavi. Negliže Sora je vrhunsko oblikovan erotični kos, ki v sebi skriva veliko skrbno izdelanih detajlov italijanske čipke, ki se pojavlja po celotni dolžini. Prebudite svoje čute v družbi negližeja, ki bo poudaril vašo ženstveno lepoto.
Nizko kot 25,49 € Redna cena 29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LC13458 S,LC13458 M,LC13458 L,LC13458 XL,LC13458 XXL,LC13458 3XL

Eleganca in prestiž se skrivata v čudovitem negližeju Sora, ki je na voljo v vseh konfekcijskih številkah.

 

Bogata črna čipka v kombinaciji z rdečimi svilnatimi vstavki ga bo popolnoma navdušila. Negliže Sora sega do sredine kolen, in ima poudarjene košarice, ki ustvarjajo bolj polno oprsje. Nastavljivi trakovi na hrbtni strani in fleksibilen material pa omogoča popolno prilagoditev vaši postavi. Negliže Sora je vrhunsko oblikovan erotični kos, ki v sebi skriva veliko skrbno izdelanih detajlov italijanske čipke, ki se pojavlja po celotni dolžini. Prebudite svoje čute v družbi negližeja, ki bo poudaril vašo ženstveno lepoto.

Negliže Sora je tukaj za prav vse tipe postav. Njegova oblika bo poudarila vaše čare in vam omogočala popolno udobje med nošenjem. 

V kompletu boste prejeli tudi hlačke. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALivia Corsetti 2019
DodatnoVelikost: S, M, L, XL, XXL, 3XL
MaterialPoliester
Temperatura pranja40°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeNe
SušilecNe
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NEGLIŽE Livia Sora
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli