NEGLIŽE Livia Sora

Eleganca in prestiž se skrivata v čudovitem negližeju Sora, ki je na voljo v vseh konfekcijskih številkah. Bogata črna čipka v kombinaciji z rdečimi svilnatimi vstavki ga bo popolnoma navdušila. Negliže Sora sega do sredine kolen, in ima poudarjene košarice, ki ustvarjajo bolj polno oprsje. Nastavljivi trakovi na hrbtni strani in fleksibilen material pa omogoča popolno prilagoditev vaši postavi. Negliže Sora je vrhunsko oblikovan erotični kos, ki v sebi skriva veliko skrbno izdelanih detajlov italijanske čipke, ki se pojavlja po celotni dolžini. Prebudite svoje čute v družbi negližeja, ki bo poudaril vašo ženstveno lepoto.
Nizko kot 20,99 € Redna cena 29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
LC13458 S,LC13458 M,LC13458 L,LC13458 XL,LC13458 XXL,LC13458 3XL

Eleganca in prestiž se skrivata v čudovitem negližeju Sora, ki je na voljo v vseh konfekcijskih številkah.

 

Bogata črna čipka v kombinaciji z rdečimi svilnatimi vstavki ga bo popolnoma navdušila. Negliže Sora sega do sredine kolen, in ima poudarjene košarice, ki ustvarjajo bolj polno oprsje. Nastavljivi trakovi na hrbtni strani in fleksibilen material pa omogoča popolno prilagoditev vaši postavi. Negliže Sora je vrhunsko oblikovan erotični kos, ki v sebi skriva veliko skrbno izdelanih detajlov italijanske čipke, ki se pojavlja po celotni dolžini. Prebudite svoje čute v družbi negližeja, ki bo poudaril vašo ženstveno lepoto.

Negliže Sora je tukaj za prav vse tipe postav. Njegova oblika bo poudarila vaše čare in vam omogočala popolno udobje med nošenjem. 

V kompletu boste prejeli tudi hlačke. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Livia Corsetti
Dodatno Velikost: S, M, L, XL, XXL, 3XL
Material Poliester
Temperatura pranja 40°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Ne
Sušilec Ne
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NEGLIŽE Livia Sora
Vaša ocena
Top prodajni artikli