NOGAVICE Leg Avenue 00119

Predstavljamo vam vrhunski model nogavic priznanega podjetja Leg Avenue, ki bo popolnoma očaral. Črne samostoječe nogavice na vrhu dopolnjuje širok trak z izvezenimi cvetličnimi detajli s katerim jih boste pritrdile na svoje mesto. Ta trak pa bo še posebej popestril prav vsako erotično opravo. Ne le da gre za brezčasno kombinacijo, v njih boste izgledale še bolj zapeljive. Njihov dizajn je namreč izdelan, da poskrbi za bolj vitke ter privlačne noge. To je kos, ki bo vedno dopolnil vaše erotične ter tudi klasične kose oblačil.
Redna cena 19,99 € Akcijska cena 17,99 €
Na zalogi pri dobavitelju

Rok dobave:

3-5 dni
SKU
LEGAV00119
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 19,99 €

Predstavljamo vam vrhunski model nogavic priznanega podjetja Leg Avenue, ki bo popolnoma očaral.

 

Črne samostoječe nogavice na vrhu dopolnjuje širok trak z izvezenimi cvetličnimi detajli s katerim jih boste pritrdile na svoje mesto. Ta trak pa bo še posebej popestril prav vsako erotično opravo. Ne le da gre za brezčasno kombinacijo, v njih boste izgledale še bolj zapeljive. Njihov dizajn je namreč izdelan, da poskrbi za bolj vitke ter privlačne noge. To je kos, ki bo vedno dopolnil vaše erotične ter tudi klasične kose oblačil.

Leg Avenue je znamka modernih, ter kvalitetnih erotičnih kosov, ki vas bodo očarali s svojimi zapeljivimi kroji. Zapakirani so v lični embalaži, ter primerni tudi za žgečkljivo obdarovanje. Cenovno dostopni, ter kvalitetno izdelani kosi, pa vas bodo popolnoma navdušili. Doživite svoje fantazije z Leg Avenue!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Leg Avenue
Velikosti Enotna S/L
Material Poliamid
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Leg Avenue 00119
Vaša ocena
Top prodajni artikli