NOGAVICE Leg Avenue 721901

Na prvi pogled klasične črne nogavice so tukaj, da ga očarajo. Izpod vaše oprave bodo pokukale vitke in zapeljive noge, ki bodo še posebej blestele s tem brezčasnim dizajnom. A to niso klasične nogavice, to so odprte nogavice s katerimi boste pokazale svojo poredno stran! Le štirje trakovi združujejo zgornji ter spodnji del nogavic, in tako na sredini odkrivajo vse. Zelo hitro bosta lahko skočila med rjuhe, kar brez slačenja!
Redna cena 9,99 € Akcijska cena 8,99 €

Zaloga:

Na zalogi 3-5 dni

Rok dobave:

3-5 dni
SKU
LEGAV00025
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 9,99 €

Na prvi pogled klasične črne nogavice so tukaj, da ga očarajo.

 

Izpod vaše oprave bodo pokukale vitke in zapeljive noge, ki bodo še posebej blestele s tem brezčasnim dizajnom. A to niso klasične nogavice, to so odprte nogavice s katerimi boste pokazale svojo poredno stran! Le štirje trakovi združujejo zgornji ter spodnji del nogavic, in tako na sredini odkrivajo vse. Zelo hitro bosta lahko skočila med rjuhe, kar brez slačenja!

Leg Avenue je znamka modernih, ter kvalitetnih erotičnih kosov, ki vas bodo očarali s svojimi zapeljivimi kroji. Zapakirani so v lični embalaži, ter primerni tudi za žgečkljivo obdarovanje. Cenovno dostopni, ter kvalitetno izdelani kosi, pa vas bodo popolnoma navdušili. Doživite svoje fantazije z Leg Avenue!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Leg Avenue
Velikosti Enotna S/L
Material Poliamid
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Leg Avenue 721901
Vaša ocena
Top prodajni artikli