NOGAVICE Leg Avenue 729037

Široka mreža je vedno znak, da veste kaj hočete, in si boste to tudi vzele. Klasičen dizajn široke mreže pa tokrat dopolnjuje romantičen detajl na vrhu nogavic, ki predstavlja izvezene cvetlične vzorce. Skupaj pa tvorita kombinacijo, ki se ji nebo moral upreti noben moški! Nogavice priznanega podjetja Leg Avenue so izdelane iz mehkih ter trpežnih materialov, ki vedno nudijo udobje. Le oblecite svoj najljubši kos oblačila, ter ga popestrite z mrežastimi nogavicami, ki bodo vse poglede osredotočile na vaše poželjive noge.
Redna cena 9,99 € Akcijska cena 8,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LEGAV00199
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 9,99 €

Široka mreža je vedno znak, da veste kaj hočete, in si boste to tudi vzele.

 

Klasičen dizajn široke mreže pa tokrat dopolnjuje romantičen detajl na vrhu nogavic, ki predstavlja izvezene cvetlične vzorce. Skupaj pa tvorita kombinacijo, ki se ji nebo moral upreti noben moški! Nogavice priznanega podjetja Leg Avenue so izdelane iz mehkih ter trpežnih materialov, ki vedno nudijo udobje. Le oblecite svoj najljubši kos oblačila, ter ga popestrite z mrežastimi nogavicami, ki bodo vse poglede osredotočile na vaše poželjive noge.

Leg Avenue je znamka modernih, ter kvalitetnih erotičnih kosov, ki vas bodo očarali s svojimi zapeljivimi kroji. Zapakirani so v lični embalaži, ter primerni tudi za žgečkljivo obdarovanje. Cenovno dostopni, ter kvalitetno izdelani kosi, pa vas bodo popolnoma navdušili. Doživite svoje fantazije z Leg Avenue!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Leg Avenue
Velikosti Enotna S/L
Material Poliamid
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Leg Avenue 729037
Vaša ocena
Top prodajni artikli